Sari la conținut

Gran Turismo 7 ar putea fi unul dintre jocurile de lansare pentru PlayStation 5


IoNuT™

Postări Recomandate

Gran-Turismo.jpg

 

Cand vorbim despre PlayStation, seria Gran Turismo este una dintre cele mai emblematice. Franciza de simulatoare auto a vazut pentru prima oara lumina zilei in 1997 pe PlayStation 1. De atunci, Polyphony Digital nu au grabit dezvoltarea de sequel-uri. Ultimul joc din serie este GT Sport, lansat in 2017, dar se pare ca in curand, ne-am putea bucura de Gran Turismo 7; cel putin conform unui dezvoltator de cockpit-uri profesioniste pentru pasionati.

Intr-o postare de pe Twitter (care a fost stearsa intre timp), Next Level Racing isi intreba fanii ce joc de curse asteapta cel mai mult in 2020. Printre logo-urilor unor jocuri deja anuntate, precum DiRT 5 si F1 2020, era prezent si logo-ul pentru Gran Turismo 7.

Gran Tursimo 7 Leak Next Level Racing

Gran Tursimo 7 Leak Next Level Racing

Chiar daca postarea a fost stearsa, Next Level Racing au revenit asupra acestei chestiuni si si-au cerut scuze pentru confuzie. Acestia sustin ca nu stiu nimic despre joc, iar logo-ul a fost folosit din greseala de unul dintre designeri. Acum, tinand cont de renumele firmei care este departe de lipsita de experienta, pare mai de graba o incercare de a-si calma fanii. Si pana la urma, de ce ai folosi un logo Gran Turismo 7 daca nu ai avea ceva serios de spus? Pana la urma, am lucrat si eu intr-o agentie, iar greselile de genul acesta nu ajung in varianta finala deoarece sunt verificate de mai multe persoane.

Cand ne putem astepta sa vedem Gran Turismo 7?
Internetul tot vuieste referitor la un presupus eveniment masiv in care PlayStation ar scoate la atac artileria de titluri grele care vor completa lansarea consolei next-gen. Din pacate, despre acest eveniment nu stiu ce sa cred, dar tinand cont de faptul ca PlayStation 5 va fi lansat in iarna, Gran Turismo 7 pare un titlu de lansare foarte bun. Mai ales daca tinem cont de faptul ca si Microsoft par sa faca cam acelasi lucru cu Xbox si Forza.

PlayStation 5 va fi lansat undeva in perioada sarbatorilor de iarna si cred ca Sony va miza foarte mult pe exclusivitati in aceasta generatie; un lucru care nu poate decat sa ii bucure pe fanii consolei si nu numai.

 

 

sursa:            ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate