Sari la conținut

Final Fantasy 14 Starter Edition este gratuit pe PlayStation 4


IoNuT™

Postări Recomandate

Final Fantasy 14 Starter Edition Free PS

 

Square Enix a anuntat prin intermediul Twitter ca Final Fantasy 14 Starter Edition va fi gratuit pe PlayStation Store pana pe 26 Mai. Asta inseamna ca aveti timp pana maine seara sa-l descarcati. In mod normal, jocul costa 19.99$ si include intregul set de quest-uri A Realm Reborn. Acestea ofera jucatorilor cateva zeci de ore de gameplay.

https://twitter.com/FF_XIV_EN/status/1263871079514284032?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1263871079514284032|twgr^&ref_url=https%3A%2F%2Fzonait.ro%2Ffinal-fantasy-14-starter-edition-este-gratuit-pe-playstation-4%2F
Trebuie sa tineti minte insa ca Final Fantasy 14 Starter Edition nu include si expansiunile Heavensward, Stormblood si Shadowbringers. Odata ce ai atins level-ul maxim pe Starter Edition, adica primele 50 de niveluri, va trebui sa cumperi celelalte DLC-uri. Acestea iti aduc mai multe misiuni, curse, zone noi si un nivel maxim mai mare.

Echipa de dezvoltare a anuntat recent si faptul ca intentioneaza sa refiniseze A Realm Reborn. Acesta este jocul introductiv pe care trebuie sa-l terminati inainte sa treceti la expansiuni. Conform echipei, 13% dintre toate quest-urile jocului au fost eliminate. Alaturi de acestea s-a pierdut si mult dialog cu NCP-urile. In plus, cei care vor juca incepand de acum Final Fantasy 14 nu vor mai intampina misiunile enervante si sistemul de travel plictisitor. Odata cu ultima actualizare mare, a fost introdusa abilitatea de a zbura intre zone si au fost eliminate cateva elemente de storyline de care fanii s-au plans in trecut.

FinalFantasy14IMG-1120x630.jpg

 

sursa:              ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate