Fin3as.clm Postat Mai 25, 2020 Postat Mai 25, 2020 Nume : Cristi Vârstă : 16 ani De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Pentru ca imi place serverul si vreau sa fac parte din staff Ce sectiune dorești spre moderare? : Moderator.. sau care este disponibila Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Pot aduce mai multa activitate Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Pai pe forum nu am intrat dar in caz ca o sa fiu acceptat o sa intru mai des Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? : Da Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da Alte precizări :Nu Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da
OriGinaL - LCS Postat Mai 25, 2020 Postat Mai 25, 2020 Salut @Fin3as.clm Eu cred ca tu vrei grad pe un anumit server, Te rog sa intri pe link de mai jos si sa faci o cerere pe serveru care doresti grad. Link: https://leaguecs.ro/forum/index.php?/forum/1275-counter-strike-16-»-servere-oficiale/
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Mai 25, 2020 LCS PREMIUM Postat Mai 25, 2020 Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Pai pe forum nu am intrat dar in caz ca o sa fiu acceptat o sa intru mai des Nu stiu de ce dar cateodata parca nu intelegeti sau nu sunteti atenti pentru ce sunt destinate aceste cereri . Fiecare cerere are destinatia ei , fie forum , ts3 sau serverele comunitatii LeagueCS . Din bun simt iti spun ca data viitoare sa nu mai formulezi la nici o cerere ceea ce ai scris tu , "in cazul in care o sa fiu acceptat" indiferent ca e server , forum . . . s.a.m.d . Ai fost indrumat . Topic inchis .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.