Sari la conținut

Cerere moderator Fin3as.clm

Postări Recomandate

Postat
  • Nume : Cristi
  • Vârstă :  16 ani
  • De ce dorești să aplici pentru acest grad? :  Pentru ca imi place serverul si vreau sa fac parte din staff
  • Ce sectiune dorești spre moderare? : Moderator.. sau care este disponibila
  • Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Pot aduce mai multa activitate
  • Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme :  Pai pe forum nu am intrat dar in caz ca o sa fiu acceptat o sa intru mai des
  • Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da
  • Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da
  • Alte precizări :Nu
  • Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da
  • LCS PREMIUM
Postat

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme :  Pai pe forum nu am intrat dar in caz ca o sa fiu acceptat o sa intru mai des

Nu stiu de ce dar cateodata parca nu intelegeti sau nu sunteti atenti pentru ce sunt destinate aceste cereri . 

Fiecare cerere are destinatia ei , fie forum , ts3 sau serverele comunitatii LeagueCS . Din bun simt iti spun ca data viitoare sa nu mai formulezi la nici o cerere ceea ce ai scris tu , "in cazul in care o sa fiu acceptat"  indiferent ca e server , forum . . . s.a.m.d . 

Ai fost indrumat . 

Topic inchis . 

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate