Sari la conținut

GTA V este acum și un laborator în care să testezi această funcție incredibilă de pe mașini reale


Erikutz

Postări Recomandate

GTA V este acum și un laborator în care să testezi această funcție incredibilă de pe mașini reale

În ciuda vechimii, GTA V a „îmbătrânit” foarte frumos. Cea mai nouă opțiune, dezvăluită recent, îți arată cum jocul poate deveni un centru de testare pentru o funcție a mașinilor reale.

Comma.ai pune la dispoziție un mod prin care poți avea o mașină autonomă în GTA V. Compania e fondată George Hotz, hacker care și-a câștigat popularitatea prin moduri create pentru PlayStation, dar și prin kit-uri de jailbreak pentru iPhone. Acum, jucătorii pot instala kit-ul comma two și văd ce înseamnă tehnologia pentru mașini autonome.

Implementarea în GTA V a fost făcută de Leon Hillman, un programator de 15 ani care a vrut să vadă cât de mult poate fi adus în zilele noastre jocul lansat în 2013.

Videoclip încorporat

Comma.ai a creat kit-ul pentru mașini reale, cum ar fi modele Honda sau Toyota. Dar iată că funcționează excelent și într-un joc video. Pe mașini reale, compania instalează și un sistem de supraveghere video în mașini, ca să poată da autovehiculului capabilități de mașină autonomă.

Hillman a experimentat în GTA V cu o Honda Civic din 2018. În două săptămâni a reușit să implementeze proiectul și totul funcționează printr-un controller de Xbox. „Ai nevoie de două PC-uri. Unul cu Windows și cu toate driverele Xbox instalate, iar al doilea cu Ubtuntu 16.04 pe care rulează o cameră web pentru Openpilot”, a explicat el pe scurt.

Dacă nu mașinile autonome te tentează, ci vrei să transformi GTA V într-un joc cât se poate de modern, se poate și astea. Există modul NaturalVision Evolved, care folosește cele mai noi tehnologii din echipamentele hardware, cum ar fi ray tracing, ca să transforme lumea din Los Santos într-una fotoreliastă. Deocamdată, modul e oferit doar contracost.

Pentru cinci dolari pe lună ai acces la versiuni beta, iar pentru 20 de dolari pe lună poți descoperi versiuni alpha și experimentale. În orice caz, schimbările sunt dramatice de la cum arăta GTA V în original și cum poate fi transformat radical cu un mod care folosește la maximum echipamentele moderne

Sursa:  Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate