Sari la conținut

Tencent preia System Shock 3


IoNuT™

Postări Recomandate

System Shock 3

 

De ceva timp tot umblă vești neplăcute despre System Shock 3. Jocul a rămas fără publisher și finanțare după ce Starbreeze s-a dus pe apa sâmbetei, iar ultimul proiect al celor de la Otherside Entertainment n-a prea fost tocmai grozav. Erau multe așteptări de la Underworld Ascendant și a reușit să eșueze la prea multe nivele.

Așa că ce soartă ar putea să aibă System Shock 3? Eh, una neașteptată. Tencent a devenit noul publisher al proiectului. Conform declarației oficiale a studioului, Tencent va duce franciza mai departe. Ce exact înseamnă asta? Conform celor de la Nightdive, ce dețin seria, au fost transferate câteva drepturi asociate de continuările seriei. Dar franciza în sine rămâne la Nightdive, ce lucrează de mulți ani la un remake al primului joc din serie.

Nu este clar ce se va întâmpla acum, dar probabil pe termen scurt va exista o infuzie de fonduri pentru System Shock 3, ceva ce ar putea ajuta la transformarea sa într-un produs efectiv.

Desigur, asta înseamnă că Tencent își va extinde influența asupra industriei jocurilor, în acest moment deținând deja o mare parte din ea. Fanii seriei pot considera asta ca un soi de „împlinire a profeției”. Să sperăm doar că Tencent nu își va echipa stația spațială cu un laser masiv.

 

 

sursa:         ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate