Sari la conținut

Civilization 6 este gratuit pe EGS acum


IoNuT™

Postări Recomandate

civ 6 free

 

S-a perindat pe internet în ultima săptămâna un zvon conform căruia următoarele jocuri gratuite de pe EGS vor fi Civilization 6, Borderlands The Handsome Collection și ARK Survival Evolved.

Seara trecută am aflat dacă acel zvon era real. Într-adevăr este vorba despre Civilization 6. Jocul poate fi al vostru, permanent, dacă puneți mâna pe el până joia viitoare, seara. Este vorba doar de jocul de bază, nu și expansion-urile sale. La urma urmei, este vorba de un joc marca 2K Games.

În cazul în care vă întrebați dacă este cumva nevoie de restul DLC-urilor pentru a vă putea bucura de joc, eh… da. Din experiența mea de a-l juca acum vreo doi ani, înainte de primul expansion, pot să spun că este o experiență tristă. Nu pentru că lucrurile noi adăugate, precum cartierele, ar fi o idee rea, câteva din noutăți sunt chiar grozave. Dar jocul nu prea face multe alte lucruri. Iar ce face nu prea este bine. Interfața, mai ales, este o dezamăgire completă, necesitând un mod de interfață pentru a o face utilă.

Personal, partea de interfață a fost cea mai dureroasă, pentru că a venit după Civ 5. Un joc ce avea și el multe neajunsuri, dar la partea de interfață era aur curat, stabilind noi standarde, chiar dacă fura câteva idei de la Elemental War of Magic.

Oricum, cu expansion-uri și civilizațiile pe care acum le lansează bucățică cu bucățică, contra cost, sunt sigur că este un joc demn.

 

 

sursa:          ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate