Sari la conținut

DayZ are parte de un free week-end


IoNuT™

Postări Recomandate

DayZ.jpg

 

A existat un moment din istoria jocurilor video când toată lumea încerca să facă un open-world zombie survival-horror-crafting-griefing-perma-death-chestie. Pe de o parte, era pentru că The Walking Dead era foarte popular, pe de alta, era pentru că zombies în general erau noua chestie fierbinte. Pe de alta, era pentru că un mod pentru ARMA 2, numit DayZ oferea o experiență pe care nici un alt joc nu o prea oferea.

Timpul a trecut, toată industria a încercat să facă ceva similar, iar în cele din urmă a decis și Bohemia Interactive să transforme mod-ul într-un joc. Le-a luat mult timp. Foarte mult timp. Extrem de mult timp.Practic, a fost lansat înainte de a fi complet, elemente din mod urmând să fie adăugate pe parcurs.

Au trecut doi ani de atunci. Au reușit să adauge și aceste componente? Habar nu am, dar voi puteți vedea cu proprii voștri ochi dacă au reușit sau nu, pentru că DayZ are acum parte de un week-end gratuit pe Steam. Îl puteți descărca, îl puteți juca, îl puteți savura timp de două zile.

Jocul nu rămâne al vostru pe termen lung, așa că va trebui să îl cumpărați în cazul în care vreți să continuați aventura voastră. Jocul are parte și de o reducere, având acum un preț de 24 de euro.

 

 

sursa:          ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate