Sari la conținut

In urma reactiilor negative, DOOM Eternal va scapa de Denuvo


IoNuT™

Postări Recomandate

Doom Eternal

 

id Software a anuntat ca urmatorul patch pentru DOOM Eternal va elimina sistemul anti-cheat Denuvo. Aceasta decizie vine in urma unui review-bomb pe Steam in care oamenii se plang de sistemul anti-cheat si isi cer banii inapoi.

In ciuda celor mai bune intentii din partea noastra, reactia jucatorilor ne-a aratat clar ca trebuie sa regandim modul in care putem introduce un sistem anti-cheat in acest joc. Pe aceasta cale va anuntam ca vom elimina sistemul anti-cheat odata cu noul update al lui DOOM Eternal.

Marty Stratton, id Software

Stratton a mai mentionat si faptul ca toate problemele legate de performanta jocului dupa ultima actualizare nu erau cauzate de Denuvo. Acestea ar fi probleme separate care au aparut doar pe versiunea de PC a lui DOOM Eternal. Mai exact, cauza ar fi fost niste schimbari in codul jocului care modifica alocarea de VRAM. Suna 101% plauzibil si sunt sigur ca nu a fost nici de cum obligat sa zica altceva.

Pentru cei care nu stiu despre ce tot indrug aici, zilele trecute am vorbit despre cum Bethesda a reusit sa strice DOOM Eternal cu ultimul update. Aceasta actualizare a marcat si introducerea sistemului anti-cheat Denuvo care lucreaza asemanator cu sistemul din Valorant; adica se instaleaza la nivel de kernel si provoaca in primul rand instabilitate hardware si software deoarece el detecteaza mult softuri care ar putea sa fie „periculoase”. Stiti voi, programe precum ASUS Aura Sync, MSI Afterburner, chestii d-astea de controleaza fix aim-ul in joc si transparenta peretilor :/ Pe langa asta, sistemele trimit continuu date catre server, astfel conexiunea permanenta la internet devine un must-have… intr-un joc single-player. Nu, multumesc!

 

 

sursa:            ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate