Sari la conținut

Rainbow Six Siege Operation Steel Wave se apropie


IoNuT™

Postări Recomandate

rainbow six siege steel wave

 

Ubisoft a dezvăluit cel mai nou pachet de conținut gratuit pentru Rainbow Six Siege, Operation Steel Wave. Acesta nu doar că adaugă doi operatori noi, dar aduce câteva schimbări importante pentru alți operatori, precum și o variantă complet refăcută a hărții House. O hartă ce avea o simplitate îmbucurătoare, la fel ca vechiul Hereford base.

Eh, House este acum mai mare, are o aripă întreagă în plus, ușa principală e încuiată și acum are încă o scară. Nu știu să vă spun din experiență personală dacă harta este acum mai bună sau mai rea, dar din experiențele anterioare pot să spun că în afară de Club, fiecare re-make a scăzut din savoarea hărții. Ubisoft spune că harta a fost refăcută într-un stil „casual”, însemnând că nu a fost concepută strict pentru cei care joacă dor Bomb și continuă să creadă că se află în Counter-Strike.


 
Oricum, hai să trecem la operatorii noi. Avem parte de un atacator numit Ace, ce poate fi considerat un fel de Thermite mai lent sau un Hibana repetitiv. Poate să arunce o canistră pe un perete, ce va sparge bucată cu bucată, destul de lent, pe verticală, un perete întărit sau nu.

Apărătorii o capătă pe Melusi, ce poate să arunce pe hartă un dispozitive rezistent la gloanțe ce urlă la atacatori. Dispozitivul încetinește mult inamicii, ceea ce îi face mult mai vulnerabili la foc, gaz sau Tachanka.

 

Apoi, pe partea de modificări, Ubisoft și-a dat seama că Amaru era cam inutilă fiindcă inamicii puteau vedea ce fereastră a spart cu vreo zece secunde înainte ca sărmana să ajungă în clădire folosind troliul ei portabil. Așa că de acum înainte partea din lemn a unei ferestre va fi spartă doar când Amaru chiar intră în cameră. De asemenea, va putea sparge cu troliul și trapele din plafon.

Echo are și el de suferit, pierzând scutul drept care se ascunde cam în 90% din meciurile pe unde îl găsiți. Onyx pierde doar 5 puncte de viață atunci când se izbește cu capul într-un perete. Iar Finka poate să ridice aliații la 50 de puncte de viață de la sol, în loc de 5.

Apărătorii mai primesc și un nou gadget, o alarmă de proximitate care va țiui atunci când un inamic este în proximitate.

În cele din urmă, la 5 ani după ce jocul a fost lansat, Ubisoft a venit cu o idee năstrușnică. Ce ar fi dacă, atunci când pleacă cineva dintr-un meci ranked, echipa care este în minus ar putea vota să anuleze meciul? Eh, s-a întâmplat. În sfârșit s-a întâmplat. Nu mai ești penalizat pentru că joci cu oameni care merg pe ideea „me Ash or leave”. Nu mai ai penalizare la clasament. De asemenea, pentru a putea accesa modul Ranked trebuie să ai acum nivelul 50, în speranța că astfel impactul trișorilor și trolilor va fi mai limitat. Desigur, Ranked continuă să ofere doar modul Bomb Defusal, așa că în continuare este total neinteresant de jucat.

Rainbow Six Siege Operation Steel Wave va ajunge pe serverele de testare săptămâna aceasta, și probabil va fi lansat la începutul lunii viitoare, după un free week-end.

Ah, și încă un lucru. Din moment ce vor face House prăpăd, noul benchmark al jocului este pe harta Oregon.

 

 

sursa:             ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate