Sari la conținut

Crucible de la Amazon Games va fi lansat in aceasta seara!


IoNuT™

Postări Recomandate

Crucible Feature GIF

 

Cand aud de Amazon, nu sunt multi cei care asimileaza numele cu industria de gaming. Asta se va schimba de acum, intrucat Crucible ne va invada PC-urile in aceasta seara la ora 22:00. Daca vreti sa jucati si voi, nu trebuie sa faceti nimic special; intrati pe pagina de Steam a jocului si il descarcati.

Lansare Crucible pe Steam

Lansare Crucible pe Steam

Ce este Crucible?
Stam fata in fata cu primul joc important publicat de Amazon. Crucible este dezvoltat de Relentless Studios; un nume care nu suna deloc cunoscut, cel putin pentru mine. Aparent, jocul este un third-person shooter de echipa in care actiunea se petrece pe o planeta sci-fi cu un peisaj de jungla. Jucatorii vor intra in pielea unui hunter si colecteaza resurse de la monstri reptilieni, adunand puncte pentru a castiga unul din cele trei moduri competitive.

 

La prima vedere Crucible pare a fi combinatia dintre cele mai populare jocuri de pe piata in acest moment: arata a Borderlands, miroase a Apex Legends si pare ca se joaca ca Fortnite. Nu stiu inca daca asta este un lucru bun, dar l-am pus la Wishlist de cum a fost listat pe Steam si astept sa vad despre ce este vorba. Gameplay-ul pare complex si imi place ideea de a te lupta atat cu adversarii, cat si cu harta in sine.

Crucible Gameplay

Crucible Gameplay

In plus, popularitatea jocului nu ar trebui sa reprezinte o problema. Pana la urma, nu trebuie sa uitam ca Amazon detine si Twitch. Asta le ofera toata puterea din lume pentru a apela la cei mai populari streameri ai platformei pentru a promova jocul; iar faptul ca se va intampla, nu cred ca ar trebui pus sub semnul de intrebare. Oricum ar fi, daca jocul va fi cel putin la fel de interesant pe cat arata in trailer, cred ca va avea succes. Din pacate, pica intr-un moment in care exista jocuri multiplayer mult mai populare. Daca va fi prea asemanator cu acesta, va avea probleme grave in a-si convinge publicul sa ramana.

 

 

sursa:           ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate