Sari la conținut

Epic Games Store iti returneaza diferenta daca ai ratat o reducere recenta


IoNuT™

Postări Recomandate

epic games store

 

Incepand de astazi, Epic Games Store a inceput sa faca un gest extrem de generos; ofera inapoi diferenta de bani celor care au ratat o ofera. Mai pe romaneste, daca ai cumparat un joc ieri dar acesta este redus astazi, vei primi diferenta inapoi. Nu e fain? Eu zic ca da. Compania nu a iesit inca in fata sa anunte asta, dar utilizatorii incep deja sa-si primeasca banii.

Co-fondatorul Studio Mayday, Joshua Boggs, a fost unul dintre primii oameni care au raportat aceasta intamplare pe social media. Acesta a postat pe Twitter un screenshot cu mailul primit din partea Epic Games Store. Acesta spune cam asa: „Pretul jocului (jocurilor) achizitionate recent a fost redus, astfel returnam partial banii care reprezinta diferenta.”

Epic Games Store inca invata cum merge treaba cu platforma de gaming, dar inceputul este promitator. Acum putin timp si-au modificat politica referitor la returnarea banilor. Poti returna ce vrei timp de doua saptamani din momentul achizitiei daca ai jucat mai putin de doua ore. Pana acum, limita era de doua refund-uri pe an. Alaturi de oferirea gratuita a lui Grand Theft Auto V, se pare ca Epic Games Store incearca sa castige o masa mai mare de utilizatori. Daca o tin asa, sunt sigur ca vor reusi, deoarece oricat le-ar da oamenii in cap, fac o treaba buna. Nu se apropie de nivelul Steam, dar nici nu este corecta comparatia intre doua platforme: una de doi ani, una din 2004. Oricum ar fi, creaza in piata diversitatea pe care Uplay, Origin si GOG la un loc nu au reusit s-o creeze.

 

 

sursa:         ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate