Sari la conținut

Gameplay video din Ghost of Tsushima – O capodopera vizuala


IoNuT™

Postări Recomandate

Ghost of Tsushima

 

Cand am auzit initial de Ghost of Tsushima am crezut ca este inca unul din jocurile Souls-like cu care nu ma impac. Cu cat am aflat insa mai multe detalii, am realizat ca este mai mult de atat si intr-un sens bun. Sony ne-a prezentat in cadrul State of Play un gameplay de 18 minute din joc in care am vazut cele mai interesante caracteristici ale acestuia; ei bine, cred ca avem in fata unul dintre cele mai interesante jocuri de anul acesta dupa ce am vazut cu ce se mananca.

 

Atmosfera lui Ghost of Tsushima ma trimite cu gandul la Assassin’s Creed, doar ca in Asia. Chestia asta nu poate decat sa ma bucure enorm deoarece chiar mi-au placut ultimele AC-uri, cel putin din perspectiva gameplay-ului. Pe langa asta, chiar daca va fi lansat pe PlayStation 4, nu pot spune altceva decat ca jocul arata superb si sunt sigur ca odata cu lansarea noii generatii de console, va profita de hardware-ul mai puternic al lui PlayStation 5.

Cum va influenta Ghost of Tsushima lansarea lui PlayStation 5?
Ca tot am adus vorba despre PlayStation 5, cred ca putem vedea si unul dintre modurile in care Sony isi creeaza hype. Jocuri precum The Last of Us Part II si Ghost of Tsushima nu doar ca vor fi jucabile pe noua consola, dar cred ca vor fi si optimizate special si vor primi un upgrade pe partea de grafica odata ce vor avea hardware mai puternic pe care sa ruleze. In acest fel, chiar daca Microsoft se agita si anunta si ne arata diverse chestioare, Sony scoate doua trailere, doua gameplay-uri si reuseste sa cucereasca un public mai mare decat competitia.

Personal, abia astept sa pun mana pe joc, intrucat ma incanta enorm ideea de a combina elemente din AC, cu elemente ce imi amintesc de God of War si sa le duci pe toate in Orientul Mijlociu de prin vremea samurailor. O premisa care mi-a gadilat mereu o coarda sensibila, insa jocuri precum Sekiro nu m-au lasat sa o savurez.

 

 

sursa:         ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate