Sari la conținut

Fallout 76 și Conan Exiles au parte de un free week-end


IoNuT™

Postări Recomandate

fallout 76 wastelanders

 

Știu că toată lumea probabil încă mai este ocupată asediind Epic Store să pună mâna pe un GTA 5, dar ați considerat cumva și posibilitatea de a juca și altceva în acest week-end? Ceva ce nu implică participarea la un DDoS neintenționat?

Eh, în acest caz Steam vă oferă cu mare căldură în această perioadă două jocuri ce ar putea fi foarte interesante pentru voi. Pe de o parte aveți căldura nucleară a lui Fallout 76, ce poate fi butonat fără a-l cumpăra pentru câteva zile. Nu spun că este mai bun acum, dar ar fi cam dificil să îl facă mai rău. Ar trebui să se străduiască foarte mult să găsească moduri de a-l face mai rău.

Apoi aveți parte de un week-end gratuit la Conan Exiles și căldura deșerturilor sale. Un joc excelent pentru cei care vor să construiască o cetate proprie și să vadă apoi cum patru oameni care îl joacă de patru ani fără încetare îl demolează în trei minute.

În cele din urmă aveți Aegis Defenders pe Humble Bundle. Jocul acesta este gratuit permanent dacă îl luați în următoarele două zile. Nu prea pot să vă spun multe despre el, la estetică îmi amintește puțin de Nausicaa Of the Valley of the Wind

 

 

sursa:           ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate