Sari la conținut

Halo 2: Anniversary a fost lansat pe PC si este inclus pe Xbox Game Pass


IoNuT™

Postări Recomandate

Halo 2: Anniversary

 

Halo 2: Anniversary a fost lansat pentru gamerii de pe PC ca parte a Halo: The Master Chief Collection. Jocul este o remasterizare HD a versiunii care a aparut initial in 2004, pe Xbox. Aceasta versiune include grafica refacuta aproape de la zero, alaturi de soundtrack si efecte sonore de calitate mare. De asemenea, poti alege sa folosesti vechea grafica daca vrei sa pastrezi atmosfera retro.

Halo 2: Anniversary face parte din colectia de jocuri Halo care a fost lansata initial in 2014 pe Xbox One. La inceput aceasta cuprindea Combat Evolved Anniversary, Halo 3 + ODST si Halo 4. Intre timp, Microsoft a mai adaugat si Halo: Reach, iar aseara colectia a fost intregita cu adaugarea celui de-al doilea joc din serie.

The Master Chief Collection a venit pe PC la finalul anului trecut, insa in momentul lansarii a inclus doar Reach. De atunci colectia a fost completata, iar pentru aproximativ 200 de lei vei avea parte de o experienta completa din universul Halo. Partea cea mai buna este ca e pe Steam!

Halo 2 este unul dintre cele mai importante jocuri ale companiei
De cand a fost lansat in 2004, Halo 2 a devenit unul dintre cele mai importante jocuri ale companiei, dar si din istoria jocurilor video. Asta se datoreaza popularitatii pe care a avut-o componenta multiplayer. Pentru multi, in acest joc s-au intamplat primele nopti nedormite pentru a juca cu baietii. Jocul s-a dovedit atat de popular incat multiplayer-ul sau a fost intretinut in viata pana cand Microsoft a incheiat suportul Xbox Live pentru Xbox Classic in 2010.

The Master Chief Collection este disponibil pe Steam la 40 de dolari. Daca vrei insa doar Halo 2: Anniversary, acesta poate fi cumparat separat pentru doar 10 euro, sau poate fi jucat prin intermediul Xbox Game Pass.

 

 

sursa:       ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate