Sari la conținut

George Țucudean, la un pas de plecarea de la CFR Cluj! Atacantul s-ar afla în conflict cu antrenorul Dan Petrescu


Pepx

Postări Recomandate

George Țucudean, la un pas de plecarea de la CFR Cluj! Atacantul s-ar afla în conflict cu antrenorul Dan Petrescu

 

Pauza provocată de COVID-19 a adus multe tensiuni la CFR Cluj. Dan Petrescu și George Țucudean nu se mai înțeleg deloc, iar atacantul are tot mai mici șanse să rămână la echipa campioană. Contractul îi expiră în câteva săptămâni, iar șefii nu i-au propus o nouă înțelegere.

 

 

CFR Cluj stă pe un butoi cu pulbere. George Țucudean este cu bagajele la ușă! Nu se mai înțelege cu antrenorul Dan Petrescu, scrie GSP. Conflictul este mai vechi. Atacantul s-a enervat când „Bursucul” l-a înjurat la meciul cu Astra Giurgiu, din play-off. Nu a uitat povestea deși au existat chiar niște scuze după acel incident.

 

 

Între cei doi există acum altă problemă. Dan Petrescu a propus ca jucătorii și antrenorii să ajute clubul și să renunțe la salariile pe două luni.

 

 

„Eu cred că așa este normal. Cum să ceri ceva când nu muncești? Ar fi grozav pentru unitatea grupului”, a explicat antrenorul. Numai că Țucudean a fost unul dintre cei care s-ar fi opus.

Atacantul are și un alt motiv de nemulțumire. Contractul îi expiră în această vară și nu a primit încă o propunere de prelungire. Altfel au stat lucrurile cu Vinicius și Hoban, doi dintre veteranii echipei. Dan Petrescu a insistat să li se ofere un nou contract. Primul are 35 de ani, iar al doilea 37.

 

Dan Petrescu în conflict și cu Alin Minteuan

Și nu a fost singurul război dus de Dan Petrescu în această perioadă. Conflictul cu Alin Minteuan s-a lăsat cu acuze grele. Antrenorul principal a spus că a fost mințit, în timp se secundul a susținut că „Bursucul” nu i-a mai răspuns la telefon. Totul a pornit de la salariile care trebuiau eșalonate pe perioada crizei.

 

„Sunt puțin supărat, pentru că toată lumea a înțeles criza aceasta și era doar o întârziere. N-am înțeles, mai ales că a jucat atâția ani la CFR. N-am înțeles nimic. Mi-a promis că e totul OK și s-a sucit. M-a deranjat puțin”, a declarat Dan Petrescu pentru ProSport.

„Spunea Dan Petrescu că nu are ce să discute cu mine. Probabil că are prea puține cuvinte ca să discute cu mine… Putea să-mi răspundă la telefon, l-am sunat de vreo 4 ori și i-am și transmis prin cineva că vreau să vorbim. Nu a răspuns”, a susținut Minteuan.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate