Sari la conținut

Un titular de la FCSB e ca și plecat. „Dacă iau acolo câteva sute de mii pe el, îl dau!”


Pepx

Postări Recomandate

Un titular de la FCSB e ca și plecat. „Dacă iau acolo câteva sute de mii pe el, îl dau!”

 

Gigi Becali a luat o decizie radicală în ceea ce îl privește pe Bogdan Planic, fotbalist care a refuzat înjumătățirea salarială pe perioada pandemiei de Covid-19.

 

 

Deși l-a băgat în șomaj tehnic și nu se mai antenează alături de coechipierii săi, Gigi Becali încearcă să obțină o sumă de bani de pe urma fundașului central sârb.

 
 
Contractul lui Bogdan Planic se încheie în vară, dar Gigi Becali are posibilitatea de a-i mai prelungi înțelegerea fundașului sârb. Latifundiarul din Pipera speră să îl cedeze în acest moment pe apărătorul său, chiar și pentru o sumă mică.
 
„Eu ştiu dacă o să mai iau bani pe Planic? Mai are un an de contract. Dacă iau acolo câteva sute de mii pe el, îl dau. Că zice nu ştiu cine, că nu ştiu ce la Craiova, să dea banii! S-a vorbit şi de transferul lui Miron în Rusia, să dea banii!
 
Pe mine mă interesează ăştia ai mei, copiii mei. Copiii aia care au până în 22-23 de ani, aia mă interesează pe mine. Hai şi Tănase că are 24-25, hai să zicem. În rest, ceilalţi pe care nu mai pot să iau bani să fie sănătoşi”, a declarat Becali, la PRO X.
 
SURSA
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate