Sari la conținut

Cristiano Bergodi face primul transfer la Craiova! Italianul ia un titular de la marea rivală


Pepx

Postări Recomandate

Cristiano Bergodi face primul transfer la Craiova! Italianul ia un titular de la marea rivală

 

Cristiano Bergodi a semnat contractul cu Craiova și și-a fixat deja prima țintă. Antrenorul italian îl vrea pe conaționalul Mattia Montini de la Dinamo. Atacantului îi expiră contractul în această vară și nu a primit nicio ofertă de la gruparea din „Ștefan cel Mare”.

 

 

Cristino Bergodi a spus, când fost prezentat pe Facebook la CS Universitatea Craiova, că se gândește la titlu și că are un lot cu jucători buni. Antrenorul italian își dorește însă foarte tare încă un atacant, iar una dintre variante este Mattia Montini, scrie GSP.

 

Atacantul dinamovist a înscris 4 goluri în acest campionat, iar în ultima perioadă a fost accidentat la genunchi. În acest an a jucat doar 21 de minute, în partida cu Academica Clinceni.

 

 

Montini nu mai este tentat să rămână la Dinamo. Contractul îi expiră în această vară, clubul are datorii la el, iar după declanșarea pandemiei s-a trezit și în șomaj tehnic. În plus, nici nu vede perspective prea bune în „Ștefan cel Mare”, după ce Ionuț Negoiță nu a găsit niciun cumpărător pentru club.

„Normal că jucătorii sunt nemulţumiţi când sunt perioade lungi de neplată, plus că a venit această perioadă de nu ştiau ce se va întâmpla, când se va relua campionatul. Au venit şi aceste documente pe care le-au înţeles într-un final, destul de greu, de mişcorare a salariilor pe perioada aceasta de pandemie”, a declarat antrenorul lui Dinamo, Adrian Mihalcea.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate