Erikutz Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 Nume : ParazYtuLIsCute (Erik) Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : o categorie dedicata masinilor. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Exista oameni pasionati de masini si chiar daca nu iti permiti una, poti sa iti spui opinia. Mie de exemplu, imi place sa promovez anumite vlog-uri, prin care, inveti ca nu trebuie sa sari pe o masina, dar sunt si lucruri utile. Spre exemplu, rolul unui termostat. Lista continua! Deci ar ajuta, atat incepatorii, cat si oamenii care doresc sa schimbe o idee, doua despre masini ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonim Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 si eu sunt foarte pasionat de tot ce inseamna automobilismul si sunt sigur ca mai sunt multi altii pot contrubui si eu la acea sectiune cu posturi activitate in caz ca v-a fi aceptata Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedOne Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 daca va fi aceptata acea sectiune ma voi baga si eu sa fac posturi acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livia Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 https://leaguecs.ro/forum/index.php?/forum/1909-despre-lume/ Am mai spus de 100 de ori, aici se poate posta despre aproape orice, cititi si voi in celelalte propuneri sau cititi toate categoriile sa vedeti.. Nu are rost sa facem o categorie separata ca sa umplem forumul de sectiuni. Am facut o asta care acopera mai multe subiecte. EDIT: In aceasta categorie se pot pune in discutie orice subiecte legate de speach motivational, educatie, religie, politica, fashion trends, vehicule, turism, sanatate si tot ce tine de cunoastere! ( asta e regulamentul de la acea sectiune ) @OriGinaL'POWER deci poti posta si despre masini aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
OriGinaL - LCS Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 Parerea mea, Lumea e lumea, Masini sunt masini Eu iti dau un pro, Chear vreau sa vad ce poti face acolo, Si posibil sa te ajut PS: Nu imi plac masinile ca sunt fan NR1 la motociclete dar na :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoNuT™ Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Animalix Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 pentru categorie, dar acolo să nu fie știri despre mașini. ci despre componentele unei mașini iar dacă ești pe domeniu ai putea ajuta cu sfaturi pentru mașini . Link to comment Share on other sites More sharing options...
IchiGod. Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Pro!. Îmi plac mașinile mult de tot. Pot sa ajut si la modelarea categoriei , am niste idei geniale ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeMeGe Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Toti moderatorii care au dat pro vor primi acces si acolo. Vreau sa va vad ca va ocupati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.