Sari la conținut

Sacrificiile neștiute ale titlului obținut de Steaua după 7 ani! Dezvăluirile unui fost campion. Cine a construit echipa


IoNuT™

Postări Recomandate

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-PETROLUL PLOIESTI 3-0,SUPERCUPA ROMANIEI (10.07.2013)

 

Formația lui Gigi Becali a fost echipa care a dominat fotbalul românesc între 2012 și 2015, reușind să câștige trei titluri consecutive, după o pauză de șapte ani, și să facă performanță în Europa.

 

În 2012, Gigi Becali a decis să-l aducă la echipă pe Laurențiu Reghecampf, care a venit însoțit de Thomas Neubert. Managerul roș-albaștrilor era Mihai Stoica. Daniel Georgievski este unul dintre jucătorii care a făcut parte din ”acel grup minunat”.

În prezent în Australia, Georgievski a acceptat să vorbească pentru Digi Sport despre ce a însemnat echipa lui Becali în acea perioadă și a dezvăluit cum a ajuns în campionatul românesc. Fundașul a povestit cine a construit acea echipă.

Georgievski: ”MM și Reghe au construit echipa”
”MM și Reghe au construit echipa, Tommy a antrenat-o, a pregătit-o fizic. La final, dacă nu câștigam, cel sacrificat era antrenorul. Puteai să-l ai și pe Cristiano Ronaldo, dar dacă nu aveai antrenorul potrivit, degeaba.


Atunci nu se punea problema dacă vom câștiga jocurile, ci la ce scor, nu era meci în care să nu marcăm. Sunt fericit că am putut juca în acea echipă și face parte din acel grup minunat”, și-a amintit Georgievski într-un interviu pentru Digi Sport.

Sacrificiile făcute de jucătorii roș-albaștrilor pentru performanță
Georgievski a povestit cum au fost primele antrenamente sub comanda lui Laurențiu Reghecampf și a preparatorului său fizic, Thomas Neubert. ”După antrenament, m-am dus după autobuz și am vomitat tot, nu mai știam de mine”, își aduce aminte, cu zâmbetul pe buze, australianul.

”Când am venit, nu am pus nimic la îndoială. Dacă îmi spuneau să alerg toată ziua, alergam toată ziua. Nu doar eu nu eram obișnuit cu pregătirea lui Tommy, pentru toată lumea era ceva nou. A adus metode noi din Germania, pentru toți era ceva nou. Totul era nou pentru clubul la care jucam. Am zis, dacă toată lumea face asta, fac și eu. Erau multe lucruri pe care nu le mai trăisem.

În cantonamentul din Austria, făceam antrenamente cu Tommy. Eram terminat, nu mai puteam alerga. Tommy i-a zis lui Reghe: ”E gata, e terminat”. Reghe a zis: ”Nu, nu, să mai bage una”. Ei râdeau de mine, eu venisem doar de o săptămână, dar era ca și cum ne știam de o viață. Ei râdeau de mine, asta m-a ambiționat și am terminat antrenamentul, nu știu cum.

Imediat după, m-am dus după autobuz și am vomitat tot. Nu mai știam de mine. Tommy a venit la mine și mi-a zis: trebuie să continui. Și am continuat. Aveam încredere în el și în metodele sale. Am fost cel mai pregătit din cariera mea cu Tommy. În antrenamentele mele personale încă mai fac ce-mi zicea el. Mi-a rămas în minte totul”, a mai spus Georgievski.

Georgievski: ”Nu o să uit asta toată viața mea”
Într-un final, totul a meritat pentru jucătorii pregătiți de Laurențiu Reghecampf. Echipa pregătită de el a câștigat titlul după o perioadă de șapte ani, iar petrecerea a fost una de pomină, după cum își aduce aminte Georgievski.

Totul a început la stadion și a continuat în autocarul descoperit care i-a transportat pe roș-albaștri prin oraș. Aceștia au fost aclamații de mulțimea de oameni ieșită pe străzi.

”Am avut cea mai tare sărbătoare din viața mea. Am rămas în lenjeria intimă pe autobuz, nu o să uit asta toată viața mea”, a mai spus Georgievski.

 

 

sursa:               DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate