Legends. Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Nume : Marius Vârstă : 20 ani De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Vreau sa ajut forumul sa creasca in numere, adica, membrii, post-uri ș.a.m.d Ce sectiune dorești spre moderare? : Jocuri Online Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Noutăți despre anumite jocuri, activitate mai mare. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Petrec pe forum cateva ore bune pe zi, mai ales din cauza serverului, fac rondul forumului de cateva ori bune pe zi, nu fac activitate doar la sectiunea serverului, mai trag cu ochiul si la alte sectiuni de care sunt interesat, de unde mi ar placea sa invat lucruri noi. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Nici nu se pune problema. Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da. Alte precizări : Deocamdata nu. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da.
IoNuT™ Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 la un post pe care il ai tu ,nu stiu ce activitate faci tu pe forum
OriGinaL - LCS Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Vreau sa te cunosc mai bine, Si ai zis ca te uiti si in alte categorii, Vreau sa faci si posturi in ele ca sa am un motiv sa iti dau PRO. Eu sunt Contra momentan.
LCS PREMIUM NeRvOaSa Posted May 10, 2020 LCS PREMIUM Posted May 10, 2020 Avem nevoie de moderatori pe categoria Jocuri Online . PRO
LCS PREMIUM snK Posted May 10, 2020 LCS PREMIUM Posted May 10, 2020 cum a spus si Nervoasa, avem nevoie de moderatori la acea categorie.
Anonim Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Vreau sa iti dau o șansă si iti voi da avem nevoie de staff apucate de postat !
manDarikees. Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 ideea era sa acceptam moderatori care au deja un numar de posturi si sunt trecuti prin categoria la care doresc acces..vad doar 1 post la tine. Nu putem respinge pe unii pt asta,si pe altii sa ii acceptam. Apuca-te de postat!
Erikutz Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Contra, desi nici eu nu stau bine la posturi, primul meu post, nu a fost cererea de grad. Doresc sa vad ca iti oferi interesul si ca te dedici. Activeaza putin mai mult.
LCS PREMIUM Livia Posted May 10, 2020 LCS PREMIUM Posted May 10, 2020 Hai sa nu acceptam membrii cu 0 posturi totusi...
LCS PREMIUM SeMeGe Posted May 10, 2020 LCS PREMIUM Posted May 10, 2020 Cont nou, fără posturi. Te așteptăm peste 14 zile cu o noua cerere.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.