Sari la conținut

Cum a încercat Gigi Becali să îi corupă pe jucătorii lui Dinamo înainte de derby: "Am fost sunați și ni s-au oferit bani!"


Stendhal

Postări Recomandate

NWQxZmIyYjljNTNhZDI3MTVkYmY5YzU2MDA1MGI=

 

Ionel Dănciulescu a povestit cum, înainte de un derby Dinamo - Steaua, jucătorii "câinilor" au fost sunați ca să cedeze meciul în favoarea "roș-albaștrilor".

 

Momentul a avut loc în 2008, când echipa lui Gigi Becali avea nevoie de o victorie pentru a continua lupta la titlu cu CFR Cluj.

Dinamoviștii nu au cedat și s-au impus cu 2-1 în penultima etapă  a Ligii 1, iar ardelenii au cucerit tilul de campioni ai României.

 

Jucătorii lui Dinamo au fost sunați pentru a ceda meciul în favoarea Stelei

 

Dănciulescu a povestit cum procurorii erau gata să îi aresteze pe jucătorii formației din Ștefan cel Mare, dacă ar fi vândut meciul. Mai mult, fostul jucător român a povestit cum a reacționat Cristi Borcea, patronul lui Dinamo de la acea vreme:

"La meciul respectiv sunt convins că marea majoritate a jucătorilor au fost sunați și ademeniți cu anumite sume de bani pentru a ceda meciul. Noi ne-am văzut de treabă și am mers înainte.

Și eu am primit propuneri prin diverse persoane, că ar fi bine să o las mai moale și așa mai departe. Chiar am avut o discuție cu Cristi Borcea, care mi-a spus că știe că am fost sunat. Probabil ascultau telefoanele și mi-a spus că știe tot ce am vorbit. Apoi a zis că sunt un om corect. Am primit o primă după acel meci, dar nu știu de unde au venit banii. Am luat prima din partea clubului, cam 21.000 de euro", a explicat Ionel Dănciulescu pentru Gazeta Sporturilor.

 

@sursa: DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate