Sari la conținut

O legendă a fotbalului argentinian a murit în urma unui jaf! Diego Maradona a spus că era mai bun decât el


IoNuT™

Postări Recomandate

Boca Juniors v Gimnasia y Esgrima La Plata - Superliga 2019/20

 

Tragedie în fotbalul argentinian. Tomás Felipe Carlovich, cunoscut drept Trinche, a încetat din viaţă după ce a fost atacat de un hoţ care a vrut să-i fure bicicleta. 

 

 


Chiar dacă nu există multe imagini cu el, poveştile despre el sunt nenumărate. Se spune că Pele era atât de încântat de talentul lui încât i-a propus să vină să joace pentru New York Cosmos. Însă el a preferat să rămână la Santa Fe, spunând că a evolua pentru Central Cordoba este ca şi cum ar fi la Real Madrid. 

 

Marcelo Bielsa, José Pekerman, dar în special Diego Maradona, se numără printre cei care l-au idolatrizat pe cel care trăia încă în casa în care se născuse. Trinche ar fi inventatorul unui dribling care îi delecta pe fani, în care dădea de două ori mingea printre picioarele adversarului.

De altfel, Trinche şi Maradona s-au întâlnit recent, în februarie.

“A venit la mine cu un tricou şi mi-a spus : 'Trinche, ai fost mai bun decât mine!" Iar eu abia am putut să+i răspund: "Diego, eşti cel mai mare lucru pe care l-am văzut în viaţa mea. Acum pot să mor liniştit”, a povestit atunci Trinche. 

 

 

 

 

sursa:             DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate