Sari la conținut

Poveste de film. Familia Grasu a lăsat discul pentru pistol. "Poliția face o treabă excelentă. Suntem multifuncționali"


Mădălin.

Postări Recomandate

PTEmaGFzaD03NzEyYzRjNTU0NjhiYzRkY2FkZGJj

Ei sunt chiar prezențe care dau greutate Poliției din București. Au marcat istoria probei de disc, una dintre cele mai tehnice din atletism, au îmbrăcat bluza alb-roșie de antrenori la Dinamo, iar acum n-au depus armele când au fost detașați la secție. Un demers logic, rațional și onest.

"Suntem de peste două decenii împreună. La loturile naționale, la antrenament, în concursuri, în cantonamente, acasă! Acum, și în profesia de antrenori!

Dar iată că viața ne-a adus împreună și la secție de poliție. Chiar aceeași secție de poliție!", spune, pentru Digi Sport, Costel Grasu, locul 4 la JO din Barcelona.

Costel Grasu: "Eu mă regăsesc în această muncă, sunt de 35 de ani în Ministerul de Interne"
Un tip dotat cu simțul umorului, portdrapelul României la JO 1992 e înalt de 1,93 m și cântărește... speculați dumneavoastră! Cam cât un fost campion din probele de aruncări.

"Am fost primiți extraordinar de bine de colegii noștri și ne-am integrat perfect, încă de la început. Eu mă regăsesc în această muncă, sunt de 35 de ani în Ministerul de Interne.

Și, după ce am văzut în această perioadă, pot să afirm că Poliția Română face o treabă excelentă. Și a ajutat enorm în această perioadă de pandemie", continuă fostul discobol.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate