Sari la conținut

Edi Iordănescu, antrenorul după care Universitatea Craiova aleargă de 4 ani


Mădălin.

Postări Recomandate

aGFzaD1hOTUyNDZjNmRkZDNmNjRlNzM1ZTJkZjRm

Veste plecării lui Corneliu Papură de la Universitatea Craiova a luat pe toată lumea pe nepregătite. Dar este un stil al acţionarului Mihai Rotaru, care preferă să facă singur astfel de mişcări, în secret, pentru a nu i se încurca planurile.

La fel a procedat şi cu Victor Piţurcă, antrenor cu care a semnat spre finalul lunii august, 2019, fără ca nimeni să se aştepte.

Iordănescu a mai fost aproape de Universitatea Craiova în mai 2016 şi în ianuarie  20202
Dacă firul evenimentelor este dat cu câteva zile înapoi, lucrurile par să se lege. Edi Iordănescu este antrenorul pe care Rotaru îl vrea la Universitatea. În iarnă a insistat foarte mult pentru el şi doar fermitatea lui Ioan Mărginean, care ar fi cerut 200.000 de euro pentru dezlegarea lui Edi, a făcut ca planul să cadă.

De fapt să se amâne. Era a doua negociere dintre Rotaru şi Edi Iordănescu care pica, după cea din urmă cu patru ani, când tot din cauza unei clauze nu s-a semnat nimic. Dar la a treia încercare sunt şanse mari să fie cu succes.

Edi Iordănescu şi anunţat la Digi Sport plecarea de la Gaz Metan
Dacă în iarnă nu s-a putut face nicio mişcare, acum Edi vrea să plece, iar Mărginean nu se mai opune. Echipa este în play-off, antrenorul are un salariu mare pentru o echipă ca Gaz, plus că s-ar putea economisi şi ceva bani din primele cuvenite antrenorului.

Nu atât plecarea este surprinzătoare, cât faptul să că s-ar produce înainte de finalul sezonului! Probabil că sunt puţini cei care s-ar fi aşteptat ca Edi să-şi lase baltă jucătorii pe care i-a convins să semneze cu echipa din Mediaş. Dar e posibil ca la club să se fi întâmplat anumite lucruri.

”Nu sunt zvonuri că plec de la Mediaș, eu nu am negociat cu nimeni în ultima perioadă. În trecut, da, au fost anumite tatonări, dar am preferat să îmi duc contractul la capăt.

Este un lucru firesc să plec, pe 30 iunie termin oficial contractul și la un final de drum este normal pentru un antrenor să tragă linie, să vadă ce a reușit și să aleagă ce este mai bine pentru el.

Eu zic că am făcut o treabă bună la Mediaș, am calificat echipa în play-off, o performanță unică pentru club”, a declarat Edi Iordănescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, la începutul aceste săptămâni. Pe 30 aprilie, pe digisport.ro aţi putut afla că el a vrut să demisioneze încă de la mecul cu CFR Cluj, scor 0-0.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate