Sari la conținut

Arjen Robben ar putea ajunge să joace, la 36 ani, tocmai în Brazilia.


Animalix

Postări Recomandate

Arjen Robben ar putea ajunge să joace, la 36 ani, tocmai în Brazilia. Ce club de top i-a propus un contract

Clubul brazilian de fotbal Botafogo Rio de Janeiro l-a abordat pe fostul internaţional olandez Arjen Robben în legătură cu posibilitatea ca acesta să revină în activitate şi să joace pentru echipa carioca, relatează Xinhua.

Un director al clubului, Ricardo Rotenberg, a dezvăluit marţi că a avut un contact cu fostul jucător al echipei Bayern Munchen pentru a vedea dacă Robben este dispus să vină la Botafogo.

„Există un risc, deoarece e ieşit din joc de ceva timp. Dar am întrebat, iar el mi-a răspuns. S-a arătat bucuros de interesul nostru”, a relatat Rotenberg pentru Globo Esporte.

Botafogo l-a luat pe Keisuhe Honda

Încercarea clubului Botafogo de a-l convinge pe Robben vine la patru luni după ce l-a transferat pe fotbalistul japonez Keisuke Honda. Dubla campioană a Braziliei a tratat în ultimele săptămâni şi cu ivorianul Yaya Toure sau cu nigerianul John Obi Mikel, ambii cu cariere reuşite în Premier League.

Rotenburg a precizat că pe lângă discuţia sa cu Robben, agentul Marcos Leite, originar din Rio, i-a contactat pe reprezentanţii fostului fotbalist în vârstă de 36 de ani pentru a vedea dacă e posibil ca acesta să semneze, scrie Agerpres.

„M-a ajutat. Va fi dificil. Pe lângă faptul că Robben nu a mai jucat de mai mult timp, el ar putea câştiga de patru ori mai mult la un alt club”, a mai spus Rotenberg.

Rotenberg a confirmat şi interesul lui Botafogo pentru doi foşti fundaşi ai clubului Manchester United, brazilienii Rafael şi Fabio da Silva, care joacă acum în Franţa. Gemenii, care evoluează la Lyon, respectiv Nantes, şi-au exprimat dorinţa de a se alătura clubului pe care l-au susţinut din copilărie după ce contractele lor vor expira în iunie 2021.

Sursa:ProSPORT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate