Sari la conținut

Cum va arăta Bundesliga după reluare! Măsurile impuse de autorități


IoNuT™

Postări Recomandate

Bundesliga se reia în a doua jumătate a lunii mai / Foto: Getty Images

 

Bundesliga, competiție transmisă de Digi Sport, se va relua în a doua jumătate a lunii mai, dar o serie de măsuri de protecție a fost impusă de autorități.


Prima și poate cea mai importantă restricție, necesară pentru reînceperea fotbalului, este disputarea meciurilor fără spectatori. De asemenea, o altă măsură ține de numărul maximum de persoane permis în stadion și în jurul acestuia, care, conform ultimelor informații, este de 322 pentru Bundesliga și 270 pentru liga a doua germană, unde sunt incluși jucătorii, antrenorii, arbitrii, cei responsabili cu transmisia pentru televiziuni, forțe de ordine și copiii de mingi.

Cum va arăta Bundesliga după reluare
În momentul intrării celor două echipe pe teren, apare un nou set de reglementări, implementat și în ultimele meciuri disputate înainte de suspendarea competițiilor.

Salutul dinaintea startului jocului dintre jucători și arbitri nu va mai fi permis, iar fotbaliștii nu vor mai fi însoțiți la intrarea pe gazon, așa cum se obișnuia, de copii. 

Ușile din incinta stadioanelor vor rămâne în permanență deschise în momentul reluării activităților, pentru a se limita contactul cu suprafețe pe care virusul ar putea rămâne, în timp ce conferințele de presă premergătoare și de după meciuri se vor ține prin apeluri video.

Momentul reluării
Daniel Pancu și Daniel Niculae sunt acum la Digi Sport Special în Digi Online, pe canalul Digi Sport 1. Descarcă aplicația si urmărește emisiunea pe telefon sau tabletă

Cel mai probabil, primele meciuri post-pandemie din Bundesliga se vor juca începând cu 15 mai, când va începe etapa a 26-a.

Primul week-end de fotbal din Germania va propune și primul derby, Schalke urmând să joace pe terenul Borussiei Dortmund.

Programul complet al etapei 26 din Bundesliga:

Fortuna Dusseldorf - Paderborn
Union Berlin - Bayern Munchen
Hoffenheim - Hertha 
Koln - Mainz
Lepizig - Freiburg
Dortmund - Schalke
Eintracht Frankfurt - Borussia Monchengladbach
Augsburg - Wolfsburg
Werder Bremen - Bayer Leverkusen

 

 

sursa:          DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate