Sari la conținut

CFR Cluj pregătește reluarea activităților! Jucătorii au fost testați pentru coronavirus


IoNuT™

Postări Recomandate

Cristian Bordeianu si Andrei Burcă

 

CFR Cluj a anunțat că jucătorii și membrii staff-urilor tehnice și administrative au fost testați pentru coronavirus. 


Formația antrenată de Dan Petrescu va reveni, cel mai probabil, la antrenamente la baza clubului după primirea rezultatelor testelor, așa cum deja s-a întâmplat la FCSB și Universitatea Craiova.

Jucătorii CFR-ului, testați pentru coronavirus
”Testare pentru depistarea Covid-19! Astăzi, la stadion, au fost testați jucătorii, staff-ul tehnic și staff-ul administrativ al clubului nostru pentru Covid-19. De asemenea, au fost sterilizate birourile și vestiarele cu ajutorul lămpii cu ultraviolete”, se arată pe pagina de Facebook a celor de la CFR cluj.

Decizia clubul din Gruia vine la câteva zile după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că starea de urgență nu va fi prelungită după 15 mai, fapt ce permite reluarea activităților sportive, cu menținerea măsurilor de prevenție împotriva răspândirii coronavirusului.

Dacă situația o va permite, meciurile din Liga 1 se vor relua la jumătatea lunii iunie, odată cu disputarea etapei a treia din play-off și play-out.

Daniel Pancu și Daniel Niculae sunt acum la Digi Sport Special în Digi Online, pe canalul Digi Sport 1. Descarcă aplicația si urmărește emisiunea pe telefon sau tabletă

În prima rundă de după reluarea fotbalului, CFR Cluj, liderul clasamentului, va întâlni FCSB, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”.

 

 

sursa:          DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate