Sari la conținut

EXCLUSIV "Va avea 8.200 de locuri, seamănă cu cele din Ungaria". Ultimele detalii despre noua arenă din Liga 1


crd

Postări Recomandate

stadion sepsi 7

Dacă potrivit primelor anunțuri arena urma să fie finalizată în noiembrie, perioada delicată generată de pandemia de coronavirus a mai amânat o perioadă punctul terminus al proiectului. 

Cornel Șfaițer: "Seamănă cu cele maghiare"

Arena celor de la Sepsi va avea 8.200 de locuri. 

"La anul va fi gata, în primăvară, așa că vom putea juca pe el în sezonul 2021-2022. Lucrările sunt în toi, sunt în grafic și va fi unul dintre cele mai frumoase stadioane din țară.

Va avea 8.200 de locuri și, ca să fac o comparație, seamănă cu cele maghiare, întrucât se lucrează după modelul stadioanelor din Ungaria", explică Șfaițer, pentru Digi Sport. 

Costul noii arene se ridică la 15 milioane euro, iar investiția e susținută de Guvernul din Ungaria. 

Cornel Șfaițer: "Țelul nostru e să dăm fotbaliști către echipele naționale"

Șfaițer e de părere că noua bijuterie va fi pe placul fotbaliștilor de la Sepsi, care vor recepționa energia suporterilor de la mică distanță. 

"Publicul va fi foarte aproape de echipă pe noul stadion, ați văzut ce fani înfocați avem! Vor transmite și mai bine energia lor către jucători.

Noua bază va fi una complexă, cu terenuri de antrenament, teren de atletism, cu patinoar, cu tot ce îi trebuie unui sportiv tânăr. 

Țelul nostru e să formăm o academie cât mai puternică, pentru a furniza fotbaliști către echipele naționale", a mai spus Șfaițer, pentru Digi Sport. 

După 21 de ani petrecuți la FC Botoșani, Șfaițer ocupă, de anul trecut, funcția de manager general la Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă aflată pe locul secund în play-out, cu 19 puncte, la cinci lungimi distanță de liderul Viitorul, 24 de puncte. 

Și la Arad se lucrează, de zor, la proiectul noului stadion, așa cum Digi Sport v-a informat în această iarnă. Costul noii arene a formației de tradiție, UTA, se ridică la 3,5 milioane euro. 

Sursa: digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate