Sari la conținut

Aplauze pentru medici, pompieri și polițiști. Un fost stelist a luat inițiativa: "Energie celor care luptă pentru noi!"


crd

Postări Recomandate

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-STEAUA BUCURESTI, DIVIZIA A (21.04.2002)

Într-o vreme în care eforturile medicilor sunt esențiale pentru combaterea pandemiei de coronavirus, cei 60 de copii de la academia lui Falemi au inițiat o ștafetă prin care își exprimă respectul pentru toți cei din linia întâi.

După ce a donat măști la spitalul de copii Grigore Alexandrescu din București, alături de copii și de antrenorul Alin Bătfoi, fostul mijlocaș a devenit regizorul unui episod în care puștii au încropit o orchestră care-i aplaudă sacadat pe medici, polițiști și pompieri.

Falemi: "Ne străduim să-i responsabilizăm pe copii de mici"

"Ne străduim să îi responsabilizăm pe copii de mici, să le dezvoltăm viziunea și personalitatea. Comunitatea de la FC Nana Juniors, formată din copii, părinți și antrenori, înțelege eforturile pe care instituțiile statului le fac pentru ca viața să-și urmeze cursul natural.

Fiecare poate sprijini efortul colectiv al medicilor, al pompierilor, al polițiștilor, după puterile sale. E unul dintre acele momente minunate, în care dragostea pentru viață și frumos, compasiunea, spiritul de apreciere, spiritul colectiv ies la iveală sub diferite forme. Așa s-a născut această campanie", explică, pentru Digi Sport, fostul internațional camerunez, care a început fotbalul la juniorii din Ghencea. 

Sursa: digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate