Sari la conținut

Gennaro Gattuso i-a îngrozit pe toți după 2 luni de izolare! Cum arată antrenorul lui Napoli


IoNuT™

Postări Recomandate

SSC Napoli v Torino FC - Serie A

 

Gennaro Gattuso are un nou look după două luni de carantină. Antrenorul lui Napoli și-a lăsat să crească părul și barba, iar imaginea lui a devenit subiect de glume în Italia.  


Gattuso a fost surprins de cel care îi aduce pizza, un renumit bucătar din Napoli, Vincenzo Capuano, care primise la telefon o comandă și i-a făcut și o poză celui care arată după izolare ca un naufragiat.  

PTYxOTVmZWNjMjcyNzUwNTU0MjNhMTRlNzE5MTFj
Tehnicianul anunțase că se va tunde doar când echipa lui va putea reveni pe gazon, astfel că nu e departe momentul în care Rino va ajunge la frizer. 

 

Italia permite reluarea tuturor activităților sportive! Când vor reveni jucătorii la antrenamente
Ministerul de Interne al Italiei a decis permiterea reluării tuturor activităților sportive, începând de luni, 4 mai.

 

După ce autoritățile din regiunile Campania, Emilia, Lazio sau Sardinia au dat „undă verde” restartului activităților sportive, Ministerul de Interne Italian a luat o astfel de decizie pentru întreaga țară. Cluburile vor relua antrenamentele de luni, cu obligativitatea de a respecta o distanță între sportivi de cel puțin doi metri.

Activitățile sportive se vor relua în Italia
„Sportivii profesioniști sau amatori, precum oricare cetățean, au permisiunea să participe la ședințe de pregătire individuale, în baza sportive publice sau private, respectând distanța socială de cel puțin doi metri între persoane”, se arată în documentul emis de Ministerul de Interne din Italia, citat de Gazzeta dello sport.

Dacă Italia a permis reluarea tuturor activităților sportive de pe 4 mai, în Germania cluburile profesioniste au reînceput deja pregătirile.  

Serie A a fost primul campionat puternic suspendat, la începutul lunii martie, din cauza pandemiei de coronavirus.

În prima ligă din Italia, una dintre țările cu cele mai multe cazuri de infectare, Juventus ocupa prima poziție a clasamentului după disputarea a 26 de etape, la două puncte de principala contracandidată, Lazio.

 

 

sursa:            DigiSport

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate