Sari la conținut

Tebas a anunțat când s-ar putea relua La Liga. Săptămâna aceasta vor începe pregătirile


crd

Postări Recomandate

FC Barcelona v Real Madrid - Copa del Rey Semi Final

”Sănătatea este primordială, pentru aceasta avem un protocol complet cu scopul protejării sănătăţii tuturor celor implicaţi, în timp ce lucrăm în vederea reluării campionatului. Este o situaţie fără precedent, însă sperăm să începem să jucăm din nou în luna iunie şi să încheiem sezonul nostru 19/20 în această vară. A reveni înseamnă a câştiga!”, a afirmat Tebas.

Echipele din La Liga vor relua pregătirile

Într-un comunicat difuzat de La Liga, Tebas s-a referit la ”impactul profund” al acestei crize şi a estimat că ”revenirea fotbalului este un semnal că societatea se îndreaptă spre noua normalitate”.

La Liga a confirmat că echipele vor relua antrenamentele în această săptămână, după ce au primit aprobarea Ministerului Sănătăţii.

La Liga a subliniat că reluarea activităţii profesioniştilor fotbalului ”presupune reactivarea unui sector economic foarte important care contribuie cu 1,37% la PIB (în Spania) şi generează 185.000 de locuri de muncă” în această ţară.

Împreună cu controalele medicale este prevăzută o reluare treptată a antrenamentelor, de la cele individuale până la cele de grup, până la revenirea competiţiei, prevăzută pentru luna iunie.

Campionatul Spaniei a fost întrerupt pe 12 martie.

Agerpres

Sursa: digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate