Sari la conținut

Secretul procentelor din transferul lui Miron la FCSB! „Gigi Becali nu a știut nimic. Vedem cum o putem rezolva legal!” | EXCLUSIV


RedOne

Postări Recomandate

 

Transferul lui Andrei Miron la FCSB a părut că este o afacere în doi: Valeriu Iftime-Gigi Becali. Însă ProSport a anunțat în exclusivitate că Mihail Bojincă, lichidatorul judiciar al FC Oţelul SA, contestă legalitatea mutării jucătorului la formaţia roș-albastră.

Bojincă a considerat că mutarea a fost făcută gratis, deoarece fosta campioană a României, intrată între timp în faliment, deținea la rândul ei 40 la sută dintr-un ulterior transfer al lui Miron de la Botoșani la o altă formație. Astfel că, lichidatorul judiciar al Oțelului Galați a angajat o echipă de avocați pentru a cerceta cazul respectiv.

„Când i l-a dat lui Gigi Becali nu am știut că avem acele procente către Oțelul!”

Contactat de ProSport, pentru a discuta despre problema ridicată de lichidatorul judiciar al clubului Oțelul Galați, Valeriu iftime a declarat că va căuta o soluție ca lucrurile să se rezolve amiabil. „Nu am știut de procentele, care aparțineau celor de la Oțelul Galați în momentul în care am bătut palma cu Gigi Becali, iar dânsul nu are nicio o vină că nu avea nici el de unde să știe.

Dar, după ce am făcut afacerea cu FCSB cineva mi-a atras atenția că în contractul pe care l-am avut între Botoșani și Oțelul erau și acele procente pentru gălățeni dintr-un viitor transfer. M-am uitat din nou pe acte și persoana care mi-a atras atenția a avut dreptate. Am văzut că ei dețineau 30 la sută, nu 40 așa cum a spus acel lichidator judiciar.

Însă vreau să știți că nu era deloc scris în contract că lichidatorul judiciar sau cei de la Oțelul trebuie să fie de față când negociez transferul lui Miron la o altă echipă. Voi discuta și eu cu avocatul nostru pentru că vrem să găsim o soluție legală ca să fie bine pentru toată lumea, mai ales că acum Oțelul este în faliment, nu? Dar vă spun clar că Gigi Becali nu a avut nicio vină”, a spus Iftime.

Secretul procentelor din transferul lui Miron la FCSB! „Gigi Becali nu a știut nimic. Vedem cum o putem rezolva legal!” | EXCLUSIV

 

SURSA https://www.prosport.ro/fotbal-intern/secretul-procentelor-din-transferul-lui-miron-la-fcsb-gigi-becali-nu-a-stiut-nimic-vedem-cum-o-putem-rezolva-legal-exclusiv-19022277#live_close

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate