Sari la conținut

Victor Becali sare în apărarea lui Florinel Coman: „A fost un moment, era mai copil” | EXCLUSIV ProSport Live


RedOne

Postări Recomandate

 

Victor Becali, cunoscutul impresar român, a fost invitatul emisiunii ProSport Live și a ținut să sară în apărarea lui Florinel Coman (22 de ani), fotbalistul de la FCSB.

Victor Becali îi ia apărarea finanțatorului FCSB: „Sunt patroni în Liga 1 care se amestecă mai mult decât Gigi” | EXCLUSIV ProSport Live

După ce fratele său, Giovanni Becali, a dezvăluit că manageri ai cluburilor din străinătate spun „pas” transferului lui Florinel Coman din cauza vieții extrasportive a acestuia, Victor Becali asigură că tânărul fotbalist este un sportiv serios.

„M-a deranjat titlul în care se spune că Florinel are probleme cu viața extrasportivă. El chiar nu are probleme cu viața extrasportivă. A fost un moment, era mai copil, fiecare dintre noi a avut câte un moment așa… Sunt oameni. Și mai ales la o vârstă, 18-19 ani cât avea el atunci, a avut și el o… dar el, vă spun, chiar are o viață de sportiv normală”, a spus Victor Becali, la ProSport Live.

 

 

Victor Becali sare în apărarea lui Florinel Coman: „A fost un moment, era mai copil” | EXCLUSIV ProSport Live

 

SURSA https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/victor-becali-sare-in-apararea-lui-florinel-coman-a-fost-un-moment-era-mai-copil-exclusiv-prosport-live-19022139#live_close

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate