Sari la conținut

Cum stabilește Becali prețul lui Coman! Dezvăluirea făcută de impresarul jucătorului


IoNuT™

Postări Recomandate

gigi becali

 

Florinel Coman este unul dintre cei mai căutați jucători români la ora actuală, iar Gigi Becali speră să dea lovitura cu tânărul internațional. Finanțatorul FCSB cere o sumă destul de importantă de bani, pentru campionatul nostru, în schimbul ”perlei” sale.


Impresarul jucătorului, Giovanni Becali, a dezvăluit cum stabilește vărul său, Gigi Becali, prețul lui Florinel Coman. Finanțatorul FCSB schimbă prețul în funcție de evoluțiile jucătorului de 22 de ani.

”Pe timp de pandemie, Gigi cere 10-11 milioane de euro și, minim, 20%. Dacă mai câștigă FCSB două trei meciuri și mai dă și 2-3 goluri Coman, se duce la 15 milioane de euro. Dacă se duce echipa în Europa, crește la 20 de milioane de euro”, a anunțat Giovanni Becali la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Gigi Becali a refuzat oferte concrete pentru Florinel Coman
Numai în ultimul an, Gigi Becali a refuzat două oferte concrete pentru Florinel Coman, conform lui Giovanni Becali. Prima a fost de 9 milioane de euro, în vara trecută, după campionatul european, de la Sporting, dar patronul roș-albaștrilor a cerut 10 milioane de euro.


Cea de-a doua a fost în această iarnă, de la americanii de la Orlando. Echipa din MLS dădea tot 9 milioane de dolari, dar finanțatorul FCSB a cerut 9 milioane de euro și procente dintr-o vânzare ulterioară.

 

”Coman a avut ofertă de 9 milioane de euro de la Sporting Lisabona, Gigi a cerut 10 milioane. De la Orlando erau 9 milioane de dolari și cu 40% sau 50% pentru Gigi.

Avem oferta scrisă la birou, noi am trimis-o la FCSB. Gigi a făcut ofertă de 9 mil de euro și 40% din vânzarea următoare”, a mai spus Giovanni Becali.

22 de ani are Florinel Coman.
5,4 milioane de euro este cota de piață a lui Coman, conform transfermarkt.com.

 

 

sursa:              DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate