Sari la conținut

Antrenorii care i-au oferit încredere lui Gică Popescu: ”Robson rămâne la loc de cinste!” Documentarul la care Hagi a plâns


IoNuT™

Postări Recomandate

Gica Popescu of Barcelona

 

Gică Popescu (52 de ani) a povestit că lui Hagi i-au dat lacrimile când a văzut documentarul despre Bobby Robson, fost antrenor la Barcelona, decedat în anul 2009.


”L-a văzut Gică acum 2 zile, mi-a spus că e fabulos. Eu sunt curios să îl văd. Gică a spus că i-au dat lacrimile. M-a făcut să doresc să-l văd și eu în seara asta. Bobby Robson este unul dintre cei mai importanți oameni din cariera mea, m-a adus de la Eindhoven, am câștigat alături de el două titluri de campion.

Cruyff m-a pus al doilea căpitan. Apoi, eu am devenit căpitan și el a certificat acest lucru. Am câștigat alături de el primul titlu european, Cupa Cupelor, Cupa Spaniei, Supercupa Spaniei”, a povestit ”Baciul”, la emisiunea Fotbal Club.

Gică Popescu: ”Lor le datorez foarte multe!”
Ex-căpitanul echipei naționale a vorbit și despre antrenorii care l-au ajutat în carieră.

”Cruyff, Sorin Cârțu, nea Imi, Puiu mi-au dat multă încredere. Le datorez foarte multe. Bobby Robson rămâne la loc de cinste. La un moment dat l-am rugat să vină în București, invitat fiind de o televiziune, au fost trei zile incredibile alături de el.

Filmul "A-X-L" e acum în Digi Online, pe canalul Film Now! Descarcă aplicația și poți urmări filmul de acțiune pe telefon sau tabletă

I-am arătat Bucureștiul, împrejurimile, muntele, a fost ceva extraordinar. El nu avea angajament atunci, a stat trei zile în România”, a mai spus Popescu.

 

 

sursa:              DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate