Sari la conținut

Situație de necrezut la FCSB! Jucătorii se antrenează cu Poliția lângă ei


IoNuT™

Postări Recomandate

jucatorii fcsb antrenament

 

FCSB este una dintre echipele care au început să se antreneze, respectând înse regulamentul. Jucătorii pregătiți de Bogdan Vintilă se pregătesc la baza din Berceni, dar fac antrenamente câte trei, având între ei distanța impusă de lege.


Jucătorii FCSB s-au strâns luni la baza de pregătire a echipei, iar după ce a apărut o poză cu ei în momentul în care Vintilă le ținea o ședință, Poliția s-a autosesizat, crezând că roș-albaștrii au încălcat legea.

FCSB se pregătește cu Poliția
Bogdan Vintilă a fot nevoit să dea explicații la Poliție, iar, conform lui Gigi Becali, nu s-a primit nicio amendă pentru că lucrurile s-au desfășurat legal.

Totuși, Poliția a ținut să vadă că totul se desfășoară conform regulamentelor, la antrenamentele FCSB, și în fiecare zi de pregătire, la baza din Berceni, a fost prezent câte un echipaj de poliție. Totul a decurs conform regulilor, iar Poliția nu a dictat nicio sancțiune.
FCSB nu este singura echhipă din Liga 1 care se pregătește
Filmul "A-X-L" e acum în Digi Online, pe canalul Film Now! Descarcă aplicația și poți urmări filmul de acțiune pe telefon sau tabletă

FCSB nu este singura echipă din Liga 1 care se antrenează în timpul stării de urgență. În situația roș-albaștrilor se mai află CFR și Universitatea Craiova. Cele două rivale din campionat, au recunoscut, și chiar au apărut filmulețe cu antrenamentul lor.

Totuși, la fel ca FCSB, și celelalte două echipe respectă regulamentele. Cu toate că și alții se antrenează, doar cei de la FCSB au fost chemați la Poliție pentru a da explicații.

În altă ordine de idei, Liga 1 s-ar putea relua, cel târziu, pe 13 iunie.

 

 

sursa:            DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate