Sari la conținut

Decizie surprinzătoare luată de Becali! Cine a scăpat de reducerile de salariu de la FCSB


IoNuT™

Postări Recomandate

becali

 

Gigi Becali a luat măsuri drastice la FCSB, în timpul pandemiei de COVID-19. Finanțatorul roș-albaștrilor a decis să le reducă salariile jucătorilor cu 50%, pentru 6 luni, iar pe unii dintre aceștia să-i bage în șomaj tehnic.

Becali nu a luat însă aceleași măsuri și la Academia FCSB. Omul de afaceri a decis să nu umble la salariile antrenorilor, ba mai mult, i-a scutit pe părinți de taxa pe care o plăteau pentru ca copiii lor să fie la Academia FCSB.

În acest moment, antrenamentele cu copiii se fac doar online. Dacă la început, FCSB nu percepea nicio taxă pentru copiii de la Academie, Becali a decis introducerea acesteia după ce regulamentele s-au schimbat, iar părinții își pot transfera copiii în altă parte fără prea mari probleme.

Gigi Becali: ”Nu are rost să le lumă antrenorilor din bani”
”E adevărat, nu am tăiat salariile la Academie. Nu are rost să le luăm antrenorilor din bani, iar dacă se fac în perioada asta doar antrenamente online, atunci era normal să nu mai punem aceea taxă.


Însă, mai multe detalii vă poate da Vasi Geambazi. El are mână liberă la Academie și am mare încredere în tot ce face el acolo”, a declarat Becali, conform Prosport.

Becali a redus salariile jucătorilor de la FCSB
”Puteam să-i bag în șomaj tehnic, dar am zis că nu e corect. Eu pusesem reducerea salariilor până în decembrie. Tănase m-a făcut să mă răzgândesc, are un stil frumos de a vorbi.

Așa de frumos vorbește, încât eu nu pot să-l refuz. A zis: ”Hai, bre, nea Gigi, lasă și mata până în septembrie.” Și am lăsat. Nu am putut să-l refuz”, a dezvăluit Gigi Becali la vremea respectivă.

Jucătorii băgați în șomaj tehnic de Gigi Becali
Cristi Bălgrădean
Marko Momcilovic
Alexandru Stan
Harlem Gnohere
Adi Popa
Bogdan Planic (a refuzat înjumătățire salariului)

 

 

sursa:           DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate