IoNuT™ Postat Aprilie 29, 2020 Postat Aprilie 29, 2020 Nume : IoNuT Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Să se adauge categoria asta -> Știți că?, la Multimedia sau Socializare cum doriti Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Ar fi interesant sa avem o categorie noua unde sa postăm , este populara pe majoritatea forumurilor + ca este foarte interesanta.
Anonim Postat Aprilie 29, 2020 Postat Aprilie 29, 2020 sunt fan al acestor postari de genul stiai ca ? pro din toata inima dar cred ca se potriveste mai bine la multimedia decat la socializare deoarece acolo sunt jocurile
LCS PREMIUM snK Postat Aprilie 29, 2020 LCS PREMIUM Postat Aprilie 29, 2020 Din cate stiu daca nu ma insel a mai fost o asemena categorie. Dupa parerea mea sunt deja prea multe sub-forumuri/categorii, prima data sa activam pe astea care sunt deja, dupa sa se faca altele noi, deci CONTRA.
LCS PREMIUM Livia Postat Aprilie 29, 2020 LCS PREMIUM Postat Aprilie 29, 2020 O sa va rog sa va uitati in propunerile vechi. A mai fost propusa aceasta categorie https://leaguecs.ro/forum/index.php?/forum/1909-despre-lume/ daca cititi regulamentul de aici puteti posta cam orice in aceasta sectiune. Eu zic ca nu ar avea rost sa mai facem alta categorie, cand o avem pe aceasta.
ella. # Postat Aprilie 29, 2020 Postat Aprilie 29, 2020 inca o categorie pe care sa se faca spam, spam pe care nu il citeste nimeni :)) contra din punctul meu de vedere
Animalix Postat Aprilie 29, 2020 Postat Aprilie 29, 2020 Nu va citi nimeni niciodată, o categorie doar pentru posturi si va fi doar spam
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.