Animalix Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Nume : Animalix Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Reasezarea sub-forumurilor pe coloane de 3 sau 2 (cel putin la servere) ( Ex: Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Va arata mult mai ingrijit si ordonat, cel putin la servere e o lista destul de lunga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livia Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Toate sub-forumurile sunt pe 3 coloane deja peste tot Sau nu inteleg eu la ce te referi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Animalix Posted April 29, 2020 Author Share Posted April 29, 2020 Greseala mea, nu am mentionat si tema (nu pot folosi cea albastra ma deranjeaza marimea ei) si gradele arata foarte urat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livia Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Aaa, da.. Pe tema aceea nu m-am uitat Mie asa imi apar Cred ca depinde de rezolutia fiecaruia, dar cu siguranta ceva nu este ok, pentru ca inainte nu era asa. Trebuie rezolvate mai multe lucruri oricum la ambele teme BTW: Sa stii ca s-a schimbat marimea pe tema cu albastru zilele astea, poti incerca sa vezi daca acuma iti place Link to comment Share on other sites More sharing options...
Animalix Posted April 29, 2020 Author Share Posted April 29, 2020 Citat BTW: Sa stii ca s-a schimbat marimea pe tema cu albastru zilele astea, poti incerca sa vezi daca acuma iti place Cel putin la mine nu observ nici o schimbare Pentru inceput la tema albastra, ar trebui puse provizoriu niste grade deja facute de un designer pana se voteaza deoarece arata oribil si nu o sa fie atractiv pentru potentiali membri. Poate chiar si profilul va fi schimbat deoarece pana la warn are cate o iconita apoi pare desprins din tema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sHok Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 asa o sa arate astept bennerele de la @RaideN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonim Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 nu vad rostul propunerii in acest moment ! in acest moment sunt lucruri mult mai importante de rezolvat cu tema si sunt sigur ca oameniii responsabili de asta au vazut deja aceste lucuri pe care tu le spui aici . argument @Animalix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Animalix Posted April 29, 2020 Author Share Posted April 29, 2020 Acum 13 minute, ☆ Anonim ☆ a spus: nu vad rostul propunerii in acest moment Te rog frumos, daca doresti sa intervi astept si un argument. Arata groaznic si de aceea isi are rostul aceasta propunere. @Livia @sHok eu nu gasesc functia "Search" pe tema albastra, probabil trebuie adaugata si asta + Go to the top Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livia Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Am vorbit cu shok si s-a rezolvat problema 1 oră în urmă, Animalix a spus: @Livia @sHok eu nu gasesc functia "Search" pe tema albastra, probabil trebuie adaugata si asta + Go to the top Si functia search am vorbit sa se adauge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.