Sari la conținut

După Camavinga, Real Madrid a pus ochii pe un alt tânăr ”minune”. Jucătorul e urmărit și de Manchester City


IoNuT™

Postări Recomandate

Estadio Santiago Bernabeu GV

 

Real Madrid se pregătește serios pentru reluarea fotbalului și are pe listă mai mulți jucători care să întărească echipa lui Zidane. După Eduardo Camavinga, de la Rennes, șefii de pe Bernabeu au pus ochii pe un alt tânăr de perspectivă.


Potrivit presei din Spania, ”los blancos” îl monitorizează intens pe Facundo Pellistri (18 ani), jucătorul lui Penarol Montevideo, în Uruguay.

Tânărul a devenit om de bază al actualei sale formații în acest sezon. Pellistri joacă în banda dreaptă și este văzut deja ca un veritabil număr 10 în țara sa natală.

Real Madrid are concurență pentru Pellistri
Fotbalistul uruguayan a atras atenția mai multor grupări puternice. Boca Juniors și Flamengo l-ar vrea pe Facundo Pellistri, care este dorit și în Europa.

Publicația AS notează că Valencia, Almeria, Wolverhampton și chiar Manchester City îl urmăresc pe uruguayan și ar vrea să-l înregimenteze în vara acestui an.

"Equalizer" e azi, de la 20:00 în Digi Online, pe canalul Film Now! Descarcă aplicația și poți urmări filmul cu Denzel Washington pe telefon sau tabletă

Deși antrenorul lui Penarol, Diego Forlan, a declarat că vrea să-l păstreze la Montevideo, se pare că gruparea uruguayană ar fi dispusă să îi dea drumul jucătorului pentru circa 4 milioane de euro.

Pellistri are contract cu Penarol până în 2022
1,8 milioane de euro este cota sa pe Transfermarkt

 

 

sursa:             DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate