Sari la conținut

Gestul lui Cahill, pe care Simona l-a așteptat 3 luni! ”Ar fi trebuit să-mi mușc limba. O mare lecție pentru mine!”


IoNuT™

Postări Recomandate

Simona Halep Adelaide

 

Darren Cahill este antrenorul care a izbutit să o transforme pe Simona Halep (28 de ani) dintr-o jucătoare bună de tenis într-una de legendă.


Australianul a povestit care a fost momentul care ”a sudat” definitiv relația profesională dintre cei doi. Totul s-a întâmplat după primul tur de la US Open 2017, atunci când sportiva din Constanța, care abia așteaptă reluarea sezonului, a fost învinsă de Maria Sharapova, scor 4-6, 6-4, 3-6.

”După meci ne-am întâlnit și plânsese. I-am spus că a luptat formidabil, că sunt mândru de cum a tras de ea. Apreciam că a dat totul pe teren și că asta e cel mai important, indiferent de rezultatul partidei. Imediat ea m-a întrebat cum a jucat din punct de vedere tactic, unde a greșit.

Eu ar fi trebuit să îmi mușc limba, să îi spun că nu e nicio problema și că vom discuta despre asta cu altă ocazie. Dar eu i-am zis 'Nu ai făcut bine asta, ai greșit acolo, nu ai ales bine atunci' și tot așa. După câteva minute în care m-a ascultat, i-au dat lacrimile și a plecat la vestiare”, a dezvăluit Darren Cahill, pentru podtail.com.


Darren Cahill, despre ”lecția” primită de la Simona Halep
Cahill a crezut inițial că a procedat bine, dar mai apoi a realizat unde greșise. Așa că tot el a făcut primul pas spre româncă.

”Deși intențiile mele erau bune, deși eu credeam că e bine ceea ce fac, am realizat cât de mult am greșit. Am mers după ea la vestiare, i-am zis că îmi pare rău că nu am fost mai empatic în ultimele luni.

I-am zis 'Simona, dă-mi o îmbrățișare, te iubesc mult de tot. Ești parte din familia mea. Vom trece cu bine și peste momentul asta'.

M-a îmbrățișat și mi-a răspuns că aștepta acest gest de vreo 3 luni. Acel moment a schimbat dinamică dintre noi. Am scăpat de tensiune, ne-am distrat mult mai mult, iar ea a devenit mai relaxată.

A fost o mare lecție pentru mine! Chiar și la 54 de ani îți dai seama că mereu ai ceva de învățat. Mereu poți deveni mai bun. Poți greși, dar e important să înveți din acele momente", a mai spus Darren Cahill.

 

 

sursa:                DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate