Sari la conținut

Mircea Rednic ajută Iașiul! La ce vor folosi banii pe care antrenorul îi virează în conturile clubului


IoNuT™

Postări Recomandate

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC BOTOSANI, PLAY OUT LIGA 1 BETANO (22.04.2019)

 

Mircea Rednic, antrenorul lui Poli Iași, a sărit în ajutorul conducerii din Copou, care mai are nevoie de aproximativ 80.000 de euro pentru a obținerea licenței.


Potrivit informațiilor Digi Sport, ”Puriul” ar fi virat în conturile clubului o sumă consistentă care ar ajuta la obținerea licenței și plata unui procentaj semnificativ din salariile jucătorilor pentru luna februarie. Mâna de ajutor întinsă de Mircea Rednic vine la momentul potrivit pentru Poli Iași, deoarece echipa din Copou este una dintre cele șase echipe care riscă să nu ia licența.

Pe lângă asta, în aceste zile, conducerea încearcă să mai atragă fonduri pentru achitarea restanțelor către elevii lui Rednic, care au primit ultimul salariu în luna ianuarie.

Mircea Rednic a mai făcut gesturi asemănătoare și în perioada petrecută la Dinamo, pentru ca jucătorii săi să nu rămână cu restanțe salariale.

Ciprian Paraschiv: ”Mircea Rednic este iubit de toată lumea”
”Iașiul e într-o situație grea din punct de vedere financiar, căutăm soluții. Și Mircea Rednic poate fi o soluție, să vedem dacă-l îmbunăm. Ne trebuie 80.000 de euro.

Aici suntem o familie, iar antrenorul Mircea Rednic este iubit de toată lumea: suporteri, mass-media. Și de mine este iubit”, a spus Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, în urmă cu două săptămâni, la Digi Sport Special.

 

 

sursa:                DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate