N3VER Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 Nume : N3VER Vârstă : 20 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Din mai multe motive : 1. Vreau si imi place sa ajut si sa ma implic! 2. Imi place aceasta comunitate! 3. Comunitatea are si mai mult potential,si imi doresc sa imi dedic o parte din timp,ajutand-o,daca pot spune asa,cu fortele mele,poate mici,poate mari...sa creasca. Ce secțiune dorești spre moderare? : Nu am o preferinta! Rog pe cei in masura sa aleaga ei,o sectiune,care duce oarecum lipsa de Moderatori. Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate? : Posturi. Raspunsuri. Idei. Ajutor celor ce au nevoie. Sfaturi. Poate imbunatatiri !! Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme : Sunt foarte activ,cred ca se vede! Cel mai mult am fost axat pe muzica,jocuri,si forumul serverului de care apartin! Dar am rasfoit toata aceasta comunitate,inclusiv regulamente forum sau ts3 si etc... Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? - Da normal,ca si la un loc de munca! Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament? : Da Alte precizări : Am cam spus ce aveam de spus. Vreau sa va ajut! Nu ve-ti regreta 1 Poți intra pe teamspeak la ședințe? : Yes
OriGinaL - LCS Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 Vad ca ai niste posturi facute doar la Disigner Zone, Vreau sa vad activitate pe o sectiune inainte de a da o parere. Momentan CONTRA.
manDarikees. Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 de princiu contra...deoarece,precum au mentionat colegii mei mai sus,nu ai activitate pe categoria/categoriile destinate moderatorilor. dar , vad ceva potential.. . zic sa te apuci de posturi cat mai repede posibil
Anonim Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 Nu pot trece peste lipsa de activitate , nu cred ca se întâmpla nimic daca mai stateai o sapt sa faci activitate si reveneai dupa
Davidu Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 Nu am inteles de ce mereu va grabiti sa faceti cerere de moderators dar nu aveti activitatea necesara , nu moare nimeni cu siguranta daca asteptai inca o saptamana maxim erai acceptat cu siguranta , eu iti dau contra din motivul de inactivitate !
LCS PREMIUM AdR Posted April 24, 2020 LCS PREMIUM Posted April 24, 2020 Imi place cum scri si sper sa faci treaba !
LCS PREMIUM NeRvOaSa Posted April 25, 2020 LCS PREMIUM Posted April 25, 2020 Tinand cont de colegii mei o sa iti dau respins . Ai 21 de posturi , nu esti foarte activ . Te asteptam cu o alta cerere . Daca chiar doresti sa ni te alaturi te rog apuca-te de treaba mai insistent si esti binevenit peste putin timp . Topic inchis .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.