Sari la conținut

Marius Șumudică și-a dezvăluit secretul! ”Nu sunt un tip care să mă documentez foarte mult”


IoNuT™

Postări Recomandate

2019/2020 Turkish Super League match Between Fenerbahce and Gazisehir Gaziantep

 

Marius Șumudică a dezvăluit care este secretul său în meseria de antrenor. Tehnicianul de 49 de ani și-a strâns în jurul său oamenii care să-l poată completa și a format o familie, iar de 10 ani lucrează cu aproximativ același staff.


În cadrul emisiunii Digi Sport Special, Șumudică l-a caracterizat pe ”antrenorul Șumudică” și se consideră un tehnician care ”simte jocul”. Șumi a recunoscut, în schimb, că nu-i place să se documenteze foarte mult.

Șumudică: ”Sunt un tip care simte jocul, la momentul respectiv”
”Eu lucrez cu un staff de 10 ani de zile, încerc să-i țin lângă mine, să fie mulțumiți din toate punctele de vedere. Încercăm să formăm un grup echilibrat. Iar în momentul în care eu sunt mai irascibil, ei trebuie să vină și să echilibreze lucrurile.

Eu nu sunt un tip care să mă documentez foarte mult, sunt un tip care simt jocul, la momentul respectiv. Sunt lucruri care, ca antrenor, te naști cu ele. Eu mă ocup mai mult de echipa mea, în săptămâna jocului.


Am alți băieți care se ocupă de adversari. L-am luat lângă mine și pe băiatul meu. Formăm un grup și ajungem cu toții să formăm un singur antrenor. Eu n-aș putea, singur, să mă capacitez și să fac toate astea”, a dezvăluit Marius Șumudică la Digi Sport Special.

Antrenorul Marius Șumudică
Ajuns la 49 de ani, Marius Șumudică este, de departe, cel mai carismatic tehnician român. Acesta și-a început cariera de antrenor ca secund, la Rapid, și a mai pregătit apoi echipe precum Rocar, Progresul, Farul, Gloria, Rapid, Astra, Brașov, Vaslui, U Cluj, Al-Shaab, Chiajna, Kayserispor sau Shabab.

În prezent, Șumudică este antrenor la Gaziantep, în Turcia, echipă cu care a surprins pe toată lumea, ținând cont de faptul că este o nou promovată.

În altă ordine de idei, Șumudică a dezvăluit în cadrul emisiunii Digi Sport Special și o poveste neștiută cu Ilie Dumitrescu, dar a vorbit și despre posibilitatea ca Liga 1 să se mute în Antalya.

49 de ani are Marius Șumudică.

 

sursa:          DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate