Sari la conținut

Nebunia lui Zlatan: "Am 300 de milioane în cont şi o insulă. Nu contează! Îl omor pe ăla care vorbeşte primul"


IoNuT™

Postări Recomandate

MLS: MLS Cup Playoffs-Round One-LA Galaxy at Minnesota United FC

 

Zlatan Ibrahimovic este un personaj. Mulţi îl iubesc, dar sunt destui cărora excesele suedezului le provoacă orice altceva, dar nu apreciere sau înţelegere.

E cert însă că e un mare fotbalist, unul care iubeşte sportul şi mereu vrea să câştige pe teren. Una dintre poveştile carierei lui Ibrahimovic a fost spusă de Joao Pedro, portughezul care i-a fost coleg lui Zlatan la LA Galaxy. "Ne-a spus că are 300 de milioane în cont şi o insulă. Şi că îl va omorî primul care vorbeşte".

Criza de nervi a lui Zlatan după un meci pierdut cu LA Galaxy
Joao Pedro a povestit pentru Record ce s-a întâmplat în vestiarul echipei la finalul unui meci pierdut.

"Jucam în deplasare cu Houston. Am avut 1-0, apoi scorul a devenit 2-2, iar la final ne-au marcat cel de-al 3-lea gol. La final, în vestiar, Zlatan s-a dezlănţuit.


Ne-a spus că dacă am venit ca să mergem la plajă sau să ne plimbăm la Hollywood trebuie să-i spunem şi să o facem în momentul ăla. 'Am 300 de milioane în cont şi propria insulă, nu am nevoie de nimic. Acum, primul care vorbeşte îl omor. Chiar îl omor!'".

Suedezii de la Malmo i-au vandalizat statuia după ce au aflat că Zlatan a investit bani la alt club
După ce a fost vandalizată în repetate rânduri, ca urmare a deciziei fotbalistului de a investi laHammarby, rivala celor de la Malmo, nasul statuii a dispărut, iar o vedetă TV din Suedia a dezvăluit unde a ajuns.

John Taylor spune că nasul statuii a fost transformat în medalion și a ajuns la gâtul unei persoane din Malmo, care se afișează cu el la petreceri.

"Aș vrea să menționez că nu susțin vandalizarea artei, însă, în același timp, am înțeles de ce au făcut-o. Știu și unde este nasul lui Zlatan. Este în Malmo.

Nu știu exact unde se află acum, dar știu că a fost văzut la o petrecere, în jurul Anului Nou. Știu doar că e în Malmo, la gâtul cuiva. A devenit medalion!", a spus Taylor, pentru Aftonbladet. 

 

sursa:      DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate