Savage. Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 Nume : Savage Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Putem adauga un sistem in care sa fie nominalizati anumiti playeri cu textul : Ai fost nominalizat deoarece consideram ca esti cel mai activ in a primi insigna pentru: cel mai activ user la topic-urile Socializare,Multimedia,Design,etc. De asemenea,userii pot alege dintre acea insigna si -1 sau -2 WARN-uri Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Eu cred ca a fost buna acea idee cu Member Shop dar din pacate erau iteme foarte scumpe,iar aceasta mi se pare o idee geniala prin care userii pot beneficia de insigne si sa scape de WARN-uri + ar spori activitatea la aceste topic-uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Animalix Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 Consider că membrii care au warn au fost neglijenti in privinta regulamentului și nu numai. Aceste ar trebui păstrat pentru a fi in atenția staff-ului pe viitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livia Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 Mie imi place ideea si sunt sunt pro si pentru - la warn-uri. Se mai intampla sa incalce regulamentul, dar dupa ce sunt sanctionati nu mai fac aceeasi greseala si de ce sa nu scoatem acel warn daca a dat dovada de implicare mai apoi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OriGinaL - LCS Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 Eu zic sa se rezorve o data cu temele si dupa sa vedem daca are rost cu astea, Ca se adaugata 20 de teme pe zi si se face foarte urat cu foromu. Momentan sunt contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snK Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 nu le vad rostul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crd Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 Contra, motive mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRvOaSa Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Respins . Topic inchis . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.