Vizitator Trunks Postat Aprilie 18, 2020 Postat Aprilie 18, 2020 Nume:Trunks Numele celui reclamat?:OriGinal'POWER. De ce faci această reclamație?:Am fost sanctionat pe nedrept.Acel Playlist a fost creat astazi. Motivul este gresit pt ca am citit regulamentul si acolo scria ca am voie minim 5 melodii pe zi dar am uitat.In concluzie motivul este eronat Dovezi:https://imgur.com/a/0SDv6hx
OriGinaL - LCS Postat Aprilie 18, 2020 Postat Aprilie 18, 2020 Da adevarat, Am gresit motivu, Dar de warn oricum nu scapi pentru ca ai incalcat regula. Citat Aveți dreptul de a posta maxim 5 melodii pe zi, în caz contrar se vor lua măsuri de sancționare. Astept sa vad ce decizie o sa ia @SeMeGe sau @NeRvOaSa
LCS PREMIUM snK Postat Aprilie 18, 2020 LCS PREMIUM Postat Aprilie 18, 2020 Tu ai postat 8 melodii, cum poti sa faci o astfel de reclamatie, citeste regulamentul mai bine.
manDarikees. Postat Aprilie 18, 2020 Postat Aprilie 18, 2020 Prietenee,tu opreste-te din incalcat regulamente,CITESTE-LE CU SIMT DE RASPUNDERE,SI RESPECTA-LE!! Incerci aiurea,indiferent ca motivul e gresit..cu warn tot ramai..original a gresit probabil din neatentie,oboseala..are si avem mai multe pe cap decat crezi....
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Aprilie 18, 2020 LCS PREMIUM Postat Aprilie 18, 2020 @OriGinaL'POWER sa fi mai atent data viitoare . Respins. Topic inchis .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.