Sari la conținut

Probleme pe Camp Nou. Câți bani pierde FC Barcelona pentru fiecare meci suspendat din cauza COVID-19


IoNuT™

Postări Recomandate

FC Barcelona v Real Sociedad  - La Liga

 

Pandemia de COVID-19 a oprit sportul la nivel mondial, iar pierderile financiare sunt uriașe. Marca anunță că FC Barcelona pierde 3.3 milioane de euro pentru fiecare meci de pe Camp Nou care nu se mai joacă în această perioadă.


Conform ziariștilor iberici, FC Barcelona ar urma să ajungă la pierderi de 30 de milioane de euro la finalul pandemiei. În Spania se preconizează că fanii vor putea reveni pe stadioane tocmai în toamnă.

Lionel Messi încasează în cinci săptămâni suma de 3.2 milioane de euro, de pe urma salariului cu FC Barcelona.


Șase conducători de la Barcelona și-au depus demisiile
Demisiile au fost depuse în contextul în care preşedintele clubului, afectat în acest sezon de mai multe scandaluri extra-sportive, a anunţat miercuri că remaniază conducerea clubului întrucât nu are ''încredere în anumiţi conducători", printre care vicepreşedintele clubului şi una din ţintele lui Bartomeu, Emili Rousaud, precum şi Enrique Tombas, Sílvio Elias şi Josep Pont.

Surpriza s-a produs în momentul în care acestor două nume li s-au alăturat alte două: Maria Teixidor şi Jordi Calsamiglia. Toţi aceştia au depus o scrisoare de demisie la un notar şi au comunicat decizia lor preşedintelui clubului catalan.

Conform statutului, Bartomeu îşi poate continua mandatul, care expiră în iunie 2021, dar aceste demisii îl pun în dificultate, întrucât este afectată coeziunea echipei.

De când a câştigat în iulie 2015 alegerile prezidenţiale la Barcelona, schimbările în consiliul de administraţie au fost constante. Dintr-un total de 21 de membri, 11 au demisionat din diferite motive.

 

Sursa:      DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate