Sari la conținut

Câți jucători din Liga 1 rămân liberi de contract la 30 iunie și ce se poate întâmpla cu ei


IoNuT™

Postări Recomandate

FOTBAL:ACADEMICA CLINCENI-FC VIITORUL, LIGA 1 CASA PARIURILOR(7.03.2020)

 

Pandemia de COVID-19 a dat peste cap întreg fotbalul, iar mulți jucători riscă să nu mai poate evolua pentru echipele lor până la finalul sezonului.


Cum în Liga 1 foarte multe contracte se semnează pe o durată de 12 luni, 86 de jucători din prima ligă ar putea deveni liber la 30 iunie. Sunt șanse mari ca sezonul să nu se termine până atunci, pentru că LPF a anunțat că meciurile ar putea fi reluate pe 5 iunie.

Jucătorii pot rămâne la cluburile lor până la finalul actualului sezon, dar numai dacă echipele sunt de acord
FIFA a venit cu o soluție, dar aceasta nu-i protejează complet pe sportivi. Cluburile și jucătorii pot prelungi actualele contracte cu încă o lună, numai dacă ambele părți sunt de acord. Dacă jucătorul vrea să-și prelungească înțelegerea până la finalul sezonului, dar clubul vrea să scape de el la 30 iunie, nimeni nu poate obliga echipa să-l mai păstreze pe jucător pentru încă o lună.

Problema pentru jucătorii care devin liberi la 30 iunie este că vor avea de așteptat până când sezonul actual se va termina, abia apoi vor putea să-și caute noi angajamente. Există și un caz norocos, cel al lui Cristian Bălgrădean, care a semnat deja un contract cu CFR Cluj, astfel că la 30 iunie va pleca spre Ardeal.

Din Liga 1, printre fotbaliștii care vor rămâne liberi de contract la 30 iunie se numără: Giedrius Arlauskis, Ioan Hora, Florin Gardoș, Mattia Montini sau Andrei Cristea.

 

Sursa:     DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate