Sari la conținut

[Respins] » Cerere grad Rhaskos^^


Postări Recomandate

Nume : Rhaskos^^
Vârstă :  20
De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Având în considerare faptul că am deținut propria comunitate de gaming în trecut și am fost administrator la multe altele, consider că pot ajuta într-o mare măsură la administrarea site-ului. Am experiență 1-2 ani în IP-Board, ACP, FTP. De asemenea mă descurc bine și în Photoshop. 
Ce sectiune dorești spre moderare? : Aș dori un acces mai amplu al site-ului, bineînțeles dacă este posibil. Dacă nu, pot administra orice secțiune liberă.
Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Activitatea zilnică o să-și spună cuvântul. 
Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Nu am activitate pe acest site, însă sper să mă ajute experiența ^^ și bineînțeles voi demonstra asta în viitorul apropiat.
Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Sunt conștient de asta, însă consider că nu o să fie cazul de suspendare.
Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Știu destul de bine cum merg lucrurile pe un site de genul.
Alte precizări : Curând am vrut să-mi redeschid propria comunitate, însă după cum bine știți a început să fie destul de greu cu membrii,de accea doresc să mă alătur.Sper ca fondatorii acestei comunități să se țină in continuare de treabă, deoarece site-ul are potențial înalt, de asemenea sper să fac parte din echipă și să ajungem cât mai sus! ;) 
Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Bineînțeles.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate